Сенка планине

Акција!

1.980,00 рсд 1.584,00 рсд

Повез: тврд
Број страна: 748
Писмо: ћирилица
Формат: 24X15
ISBN: 978-86-7662-156-9

Аутор: Грегори Дејвид Робертс
Категорија:

Опис

„Први поглед на море са Обалске улице испунио ми је срце, ако већ не и ум. Скренуо сам мисли са црвене сенке. Престао сам да размишљам о пирамиди џелата и Санџајевој кратковидости. Престао сам да размишљам о својој улози у свем том лудилу. И наставио сам да возим, уз своје пријатеље, ка крају свега.”

Шантарам је упознао милионе читалаца са незаборавним ликовима преко Лина, аустралијског бегунца, који израђује фалсификоване пасоше за огранак бомбајске мафије. У Сенци планине, дуго очекиваном наставку, Лин мора да пронађе свој пут у Бомбају којим управља друга генерација мафијашких босова, која наступа са другачијим правилима игре.

Прошло је две године од догађаја описаних у Шантараму, и Лин је, у међувремену, изгубио двоје људи које је заволео: очинску фигуру, Кадербаја, и своју сродну душу, Карлу, која се удала за згодног индијског медијског тајкуна. Лин се са кријумчарског пута враћа у град који се, како изгледа, исувише променио. Многи од његових старих пријатеља су одавно отишли, нове мафијашке вође уплеле су се у растуће насиље и опасне интриге, а чувени свети човек доводи у питање све што је Лин мислио да је спознао о љубави и животу. Али Лин не може да напусти Острвски град: Карла и фатално обећање то му неће дозволити.

Наставак Шантарама, али подједнако и самосталан роман, Сенка планине прати Лина кроз нове авантуре у сеновитим световима и културама. То је роман о потрази за идентитетом, љубављу, значењем, сврхом, домом, чак и тајном живота… Лин је нашао срећу и љубав, али добија позив од пријатеља у опасности, па све ставља на коцку и полази да му помогне. У ономе што следи осам мушкараца ће одиграти значајне улоге: један ће му постати пријатељ, један непријатељ, један ће покушати да га убије…


Израда веб сајта: ATEC Technologies
Scroll