Поштовани корисници, молимо вас да пре коришћења веб сајта, пажљиво прочитате следеће услове. Свака Ваша посета овом веб сајту, куповина или било која друга активност, значи да сте ове услове прочитали и да се слажете са њима у потпуности.

1. Опште одредбе
Алгоритам полаже ауторска права на све садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмски код), као и на већину постављених фотографија. Неовлашћено коришћење било ког дела овог веб сајта, без писмене дозволе власника или произвођача ове веб продавнице (ATEC Technologies), сматра се кршењем ауторских права и као такво подложно је тужби.
Алгоритам у сваком тренутку настоји да Вам прикаже и опише све производе што прецизније, али не гарантује да су сви наведени подаци у вези са: бојом производа, постављеном фотографијом или залихама на стању, у сваком тренутку прецизни.

2. Линкови ка другим веб локацијама
Сви линкови на овом веб сајту ка другим локацијама (веб сајтовима), као што је нпр. веб сајт произвођача или бренда, су постављени искључиво да би вам олакшали рад и пружили што детаљније и квалитетније информације. Коришћењем ових линкова, напустићете овај веб сајт и приступити другом веб сајту на коме важе други услови коришћења. Алгоритам није у могућности да прегледа и провери све те локације, и не може ни на који начин да утиче на њихов садржај, функционалност и безбедност. Ако одлучите да приступите некој од веб локација, чије су веб адресе постављена на овом веб сајту, то радите искључиво на сопствену одговорност.

3. Промене услова коришћења
Алгоритам може променити ове Услове коришћења било када, ажурирањем или изменом овог документа. Повремено посећујте ову страницу да бисте прегледали Услове који тренутно важе, зато што су они за вас обавезујући. Одређене одредбе ових Услова могу се заменити изричито наведеним правним обавештењима и условима доступним на одређеним страницама ове локације.

Израда веб сајта: ATEC Technologies
Scroll