Посетом или куповином на овом веб сајту прихватате услове куповине који су наведени у даљем тексту. Молимо Вас да их пажљиво прочитате и упознате се са правилима која примењујемо приликом продаје и испоруке.

1. Радно време
Алгоритам онлине продавница ради од 00-24х, 7 дана у недељи, 365 дана у години. У случају одређених техничких проблема или током редовног одржавања, веб сајт може бити одређени временски период недоступан о чему ћете бити обавештени јасним истицањем поруке на веб сајту.

2. Наручивање
Купац прегледа производе на интернет продавници и додаје жељене производе у корпу кликом миша на тастер „додајте у корпу“. Када је купац додао у корпу све производе које жели поручити, кликом на тастер „Завршите куповину“ закључује наруџбину. По закључивању наруџбине, веб сајт шаље аутоматску емаил поруку купцу и продавцу са обавештењем о извршеној наруџбини.

3. Обрада наруџбине и начин плаћања
Плаћање је искључиво поузећем, тј. купац плаћа наручене књиге по пријему.
Продавац преко административног дела веб сајта прегледа нове наруџбине са информацијама о наручиоцу, месту испоруке и нарученим производима.
Након евидентиране наруџбине продавац организује испоруку пакета, пакује наручене књиге и шаље их на назначену адресу испоруке.

4. Цене производа
Наручивањем књига преко интернета можете добити попусте од 20%.
Све цене производа наведене на сајту су крајње цене, видљиво истакнуте и без урачунате цене за испоруку, сем у случају када то није посебно наглашено. Обавезујемо се да ћемо прихватити сваку цену по којој сте направили наруџбеницу без обзира да ли се цена производа на тржишту променила након креирања наруџбенице. Такође задржавамо право да откажемо наруџбеницу уз слање емаил обавештења купцу уколико је дошло до грубе грешке приликом постављања цене на нашем веб сајту.

5. Цена и начин испоруке
На цену књига додају се трошкови доставе од 300,00 динара, у коју је урачунат порез на додату вредност (ПДВ). Куповином преко 2500,00 динара нисте у обавези да плаћате наведену поштарину.
Испорука се врши курирском службом на адресу коју је купац изабрао приликом наручивања. Како би испорука била успешна, продавац ће курирској служби доставити име, презиме и контакт телефон купца.

У случају да је наручени производ на стању, рок испоруке је 2-5 радних дана од тренутка када испоручилац евидентира наруџбину. У случају када наручени производ тренутно нема на стању, купац ће бити обавештен о року испоруке.

Напомена: Испоруке купљених производа се не врше недељом и државним празницима.

6. Сагласност и промене услова куповине
Алгоритам задржава право да може мењати ове услове куповине без претходног обавештавања својих купаца. Сваки купац приликом наручивања производа може проверити тренутно важеће услове куповине.

Израда веб сајта: ATEC Technologies
Scroll