Збогом пелене

Акција!

825,00 рсд 660,00 рсд

Формат: 130×210 мм
Бр. стр.: 264
Повез: броширано
Писмо: латиница

Аутор: Ингрид Бауер
Категорија:

Опис

Поткрепљена научним истраживањима и ауторкиним личним искуством у гајењу троје деце без пелена, ова књига нас наново упознаје са оним што су наши преци знали од давнина: деца од рођења имају власт над својом нуждом а стално повијање доводи до губитка те власти.
Ауторка нас води кроз земље Азије и Африке где је беспеленаштво још увек уобичајен начин подизања деце и осветљава присилне методе навикавања на ношу примењиване на Западу почетком 20. века, из чијих се штетних последица изродио мит о физиолошкој неспремности одојчади да контролишу своју нужду.
Беспеленаштво тј. природна дечија хигијена је нежан приступ заснован на комуникацији између родитеља и детета и део је шире философије прврженог родитељства. Кроз бројне примере, фотографије и одговоре на најчешћа родитељска питања, Збогом пелене нас учи како да ову древну методу применимо у савременим условима, нудећи решења и за самохране родитеље, родитеље са инвалидитетом и родитеље деце са посебним потребама.
Било да желите да се у потпуности решите пелена или само да проређеним повијањем своме детету олакшате каснији прелазак на ношу, овај практичан приручник биће Вам од велике помоћи у одгоју Вашег детета.


Израда веб сајта: ATEC Technologies
Scroll