Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png
ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ Заштита и приватност података купаца и посетиоца овог wеб сајта
Да бисмо успешно обрадили Вашу наруџбину потребни су нам Ваши лични подаци као што су: име и презиме, адреса, е-маил и телефон. Без тих података нисмо у могућности да Вам испоручимо купљену робу, као и да Вас информишемо о статусу наруџбине или о евентуално насталим проблемима или променама у вези наруџбине.

1 Алгоритам се обезује да ће чувати приватност свих својих купаца.
Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге.

2 Свим нашим купцима и посетиоцима wеб сајта дајемо могућност одлуке да ли желе да се пријаве, као и да ли желе да се касније одјаве са наше маилинг листе (билтена).

3 Сви прикупљени подаци о купцима на нашем wеб сајту се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци потребни за обављање посла. Сви запослени у Алгоритам одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

4 Обавезујемо се да прикупљене податке не користимо ни у које друге сврхе, нити да их прослеђујемо трећим лицима, сем надлежним државним службама у случају злоупотребе и кршења закона.

5 Такође вршимо прикупљање информација, анализу и обраду података о производима које наши посетиоци прегледају и купују, као и о страницама које посећују. Све прикупљене податке користимо само да бисмо побољшали квалитет и функционалност нашег wеб сајта, и тиме Вам омогућили једноставније коришћење, сигурнију и удобнију куповину.

6 Алгоритам веб сајт користи „кукије“ да би Вам помогли да прилагодите коришћење нашег wеб сајта према Вашим потребама.
Кукији су мали текстуални фајлови који могу бити смештени на Вашем хард диску од стране wеб сервера. Кукији не могу бити коришћени да покрену програм или да пренесу вирус или било који злонамерни програм на Вашем рачунару.
Кукији су јединствено додељени Вама, и једино могу бити прочитани од стране веб сервера у домену који Вам их је послао.
prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies