Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Религија Његошева

web shop Религија Његошева 1
web prodaja Религија Његошева 1


ИСБН: 978-86-7662-139-2,
Број страна: 258
Повез: Мек
Писмо: Ћирилица 



572.00 429.00 РСД

Шифра артикла:
95


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Владика Николај Велимировић





-
+




Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Нико до данас није, као Николај, толико дубоко продро у Његошеву душу, и тако свестрано и темељно проучио и дочарао дух и натчовечанску памет овог цетињског горостаса. До појаве ове студије Његош је био недовољно испитани рудник неоткривених драгоцених духовних блага. Неки наши књижевници покушавали су само да опишу песнички недостижни таленат аутора „Горског вијенца“. О Његошу пак као о мислиоцу и филозофу врло мало се писало, а о њему као религиозном генију, ни мало. Ове недостатке допуњује „Религија Његошева“.
Николај дочарава какву је страховиту и нечувену борбу Његош имао са самим собом, са светом и природом: како су га распињали напори да открије суштину бића Божјег, природе и човека: и циљ њиховог битисања.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Религија Његошева Алгоритам

Владика Николај Велимировић

Алгоритам

572,00
429,00
РСД
Свлачење висине Алгоритам

Јован Мирић

Алгоритам

331,00
248,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies