Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Тако је говорио Заратустра

web shop Тако је говорио Заратустра 1
web prodaja Тако је говорио Заратустра 1


ISBN: 978-86-7662-153-8
Бр. стр.: 298
Повез: Tврд
Писмо: Ћирилица
Број страна: 378891.00 668.25 РСД

Шифра артикла:
93


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Фридрих Ниче

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Тако је говорио Заратустра је најзагонетније филозофско дело немачког филозофа, песника и класичног филолога Фридриха Ничеа, које заузима средишње место у његовом стварању. Ово дело настало, између 1883. и 1885. године је једно од најчитанијих, али највише оспораваних дела у XX веку.
 
Сва бића досад створила су нешто више од себе: а ви зар хоћете да будете осека те велике плиме, рађе још да се поново вратите к животињи него да превладате човека?
Шта је мајмун за човека? Створ за подсмех или болан стид. И исто то биће човек за натчовека: створ за подсмех или болан стид.
Ви сте прешли пут од црва к човеку, али је у вама много још остало црв. Некада сте били мајмуни, а човек је још и сада више мајмун него икоји мајмун.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Или Или Алгоритам

Серен Кјеркегор

Алгоритам

1.980,00
1.485,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies