Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Присутност

web shop Присутност 1
web prodaja Присутност 1


ISBN: 86-7662-016-4
Формат: 140x200 мм
Бр. стр.: 123
Повез: броширано
Писмо: латиница331.00 248.00 РСД

Шифра артикла:
9


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Јиржи Косински

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Изванредан сатирични роман по којем је 1979. године Хал Ешби снимио филм код нас приказиван под насловом Добро дошли, мистер Ченс са незаборавним Питером Селерсом у улози Ченса, ментално заосталог човека који је читав свој живот провео у усамљености и изолацији, радећи марљиво у својој башти и с љубављу негујући биљке у њој. Све своје знање о свету стекао је гледајући непрестано и неуморно телевизију. Изненада, када његов добротвор умре, Ченс је приморан да напусти своју вољену башту и кућу у којој је дотад живео и да по први пут закорачи у свет изван ње. Потпуно се препуштајући, попут листа на ветру, околностима и дешавањима око себе, Ченс изненада упада у свет крупног капитала, високе политике, секса, новца и мас-медија.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Пан Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Мало од А до З Алгоритам

Хакан Гундај

Алгоритам

715,00
536,25
РСД
Књига општег незнања Алгоритам

Џон Лојд и Џон Мичинсон

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies