Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Одломци из вином исфлекане бележнице

web shop Одломци из вином исфлекане бележнице 1
web prodaja Одломци из вином исфлекане бележнице 1


ISBN: 978-86-7662-182-8
Бр. стр.: 270
Повез: мек повезakcijska prodaja
891.00 668.25 РСД

Шифра артикла:
80


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Чарлс Буковски

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.

Опис

Чарлс Буковски (1920–1994), једна од најнеобичнијих и најконтроверзнијих фигура америчке литературе 20. столећа, био је тако плодан писац да многа његова значајна дела нису никада ушла у избор за публиковање током његовог живота. Одломци... су важан избор његових радова широког опсега, од којих већина није била доступна јавности још од дана оригиналног објављивања у андерграунд штампи, књижевним часописима па чак и порно магазинима. Међу њима је и његова прва штампана кратка прича, његова последња кратка прича, његов први и последњи есеј, и први наставак његове чувене колумне „Белешке маторог покварењака.“ Књига садржи његова размишљања о познатим темама (пиће, коњске трке, итд) као и монологе о личностима као што су Арто, Паунд и Ролингстонси. Други значајни радови садрже експериментални део, измишљени сусрет са његовим херојем Џоном Фантеом; једну одличну критику о Хемингвеју; снажну, аутобиографску „Исповест маторог покварењака“; неколико излагања о својој естетици, која откривају неочекивано образован ум иза на изглед не претерано озбиљне продукције.

Одломци из вином исфлекане бележнице је значајна књига како за љубитеље Буковског, тако и за нове читаче овог иновативног и неконвенционалног писца


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕprodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies