Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Како коцке кажу

web shop Како коцке кажу 1
web prodaja Како коцке кажу 1


ISBN: 86-7662-031-8
Формат: 150x220 мм
Бр. стр.: 442
Повез: броширано
Писмо: латиница
preporučujemo ovaj proizvod
859.00 644.00 РСД

Шифра артикла:
8


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Љук Ринехарт

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

На почетку бејаше Случајност и Случајност бејаше с Богом и Случајност бејаше Бог. Она на почетку бејаше с Богом. Све ствари створила је Случајност и без ње не бејаше створено ништа што је створено. Случајност посла једног човека, чије име бејаше Љук. И случајност је оживотворена (и ми видесмо славу њену, каква бејаше слава Великог Хировитог Оца) и она се населила међу нас, пуна хаоса, дволичности и хирова. Тако започиње овајк класик из 1970-их о сексу, дрогама и, наравно, коцки. Разочарани психијатар, Љук Ринехарт, живи са својом женом и двоје деце у њиховом стану „мало горе и мало источно” на Менхетну. Незадовољан како западњачким тако источњачким философијама, наизменично пригрљујући смисаоност и бесмисленост живота, Љук се заувек мења када открива религију у простом котрљању коцке и „згранут је и преобраћен – како само бескрајно блазиран човек може да буде.” Нека коцка одлучи! То је једина стаза ка слободи и истини за др Ринехарта и његове пацијенте. Узгледа да је секс увек једна од могућности док се они котрљају кроз сеансе терапије, односе, родитељство – чак и бекство из установа за умоболне. Љук шири своју нову религију са узбудљивом комбинацијом јеванђељске страсти и моралне ирелевантности, преобраћујући свој живот – и на известан начин читав свет – на своју руку. Када једном предате свој живот коцки у руке, све је могуће.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Књига општег незнања Алгоритам

Џон Лојд и Џон Мичинсон

Алгоритам

793,00
595,00
РСД
Живот пчела Алгоритам

Морис Метерлинк

Алгоритам

891,00
668,25
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies