Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Како коцке кажу

web shop Како коцке кажу 1
web prodaja Како коцке кажу 1


ISBN: 86-7662-031-8
Формат: 150x220 мм
Бр. стр.: 442
Повез: броширано
Писмо: латиница859.00 644.00 РСД

Шифра артикла:
8


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Љук Ринехарт

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

На почетку бејаше Случајност и Случајност бејаше с Богом и Случајност бејаше Бог. Она на почетку бејаше с Богом. Све ствари створила је Случајност и без ње не бејаше створено ништа што је створено. Случајност посла једног човека, чије име бејаше Љук. И случајност је оживотворена (и ми видесмо славу њену, каква бејаше слава Великог Хировитог Оца) и она се населила међу нас, пуна хаоса, дволичности и хирова. Тако започиње овајк класик из 1970-их о сексу, дрогама и, наравно, коцки. Разочарани психијатар, Љук Ринехарт, живи са својом женом и двоје деце у њиховом стану „мало горе и мало источно” на Менхетну. Незадовољан како западњачким тако источњачким философијама, наизменично пригрљујући смисаоност и бесмисленост живота, Љук се заувек мења када открива религију у простом котрљању коцке и „згранут је и преобраћен – како само бескрајно блазиран човек може да буде.” Нека коцка одлучи! То је једина стаза ка слободи и истини за др Ринехарта и његове пацијенте. Узгледа да је секс увек једна од могућности док се они котрљају кроз сеансе терапије, односе, родитељство – чак и бекство из установа за умоболне. Љук шири своју нову религију са узбудљивом комбинацијом јеванђељске страсти и моралне ирелевантности, преобраћујући свој живот – и на известан начин читав свет – на своју руку. Када једном предате свој живот коцки у руке, све је могуће.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Присутност Алгоритам

Јиржи Косински

Алгоритам

331,00
248,00
РСД
Сенка планине Алгоритам

Грегори Дејвид Робертс

Алгоритам

1.980,00
1.485,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies