Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

У одсуству јунака

web shop У одсуству јунака 1
web prodaja У одсуству јунака 1


Формат: 125x210 мм
Бр. стр.: 279
Повез: тврд повез
Писмо: латиница815.00 611.00 РСД

Шифра артикла:
79


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Чарлс Буковски

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Једна од највише оспораваних личности у књижевности 20. века, Чарлс Буковски је био изузетно плодан писац; иако је објавио више од 50 књига, много значајних прича и есеја остало је необјављено и несакупљено у збирке. "У одсуству јунака" је антологија из овог опуса необјављиваних дела, чији је већи део остао незапажен деценијама. Збирка почиње са његовим раним причама писаним за часописе почетком четрдесетих, и води свог читаоца на путовање кроз контракултуру и књижевне сукобе педесетих, психоделични талас шездесетих, нарцистичка задовољства седамдесетих и регановску антиутопију осамдесетих година 20. века. То путовање Буковски украшава згодама из свог неславног читања поезије пред публиком, приказима сопствених дела, урнебесно смешним изводима из своје новинске колумне "Белешке маторорг покварењака" и бројним тек откривеним, досада необјављеним приповедачким бисерима. Ипак, књига приказује и једног другачијег
 Буковског - оштроумног иако неконвенционалног књижевног критичара. Од његовог "Манифеста" до самосвојних оцена Алена Гинсберга, Роберта Крилија, Лироја Џонса и Луиса Зукофског, кроз "Одсуство јунака" открива се интелектуалац скривен испод његове неуглађене спољашњости.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Анђели пакла Алгоритам

Хантер С. Томпсон

Алгоритам

771,00
578,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies