Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Анђели пакла

web shop Анђели пакла 1
web prodaja Анђели пакла 1


Формат: 130x200 мм
Бр. стр.: 290
Повез: броширано
Писмо: латиница771.00 578.00 РСД

Шифра артикла:
78


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Хантер С. Томпсон

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Прљави Хуни! Множе се као пацови у Калифорнији и размножавају ка истоку. Ослушкујте урликање Харлија. Чућете их издалека као гром. А онда ће поветарац донети мирис скорењене крви, сперме и масти... Бука ће се појачавати и појачавати, а онда ће се они појавити на хоризонту – крвавих очију, са траговима пљувачке на уснама понашајући се као урођеници из џунгле... Они ће силовати ваше жене, опљачкати ваше продавнице алкохолних пића и понижавати градоначелника вашег града на главном тргу...“
Хантер С. Томпсон, првак гонзо новинарства и аутор култног романа Параноја у Лас Вегасу, у форми документарне прозе пише о најозлоглашенијом бајкерској групи на свету –  Анђелима Пакла. После двогодишњег дружења са овим анархистичким одметницима, Томпсон храбро и брутално искрено објашњава овај контракултурни феномен који је шокирао Америку шездесетих година прошлог века.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Анђели пакла Алгоритам

Хантер С. Томпсон

Алгоритам

771,00
578,00
РСД
У одсуству јунака Алгоритам

Чарлс Буковски

Алгоритам

815,00
611,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies