Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Умеће ратовања за менаџере

web shop Умеће ратовања за менаџере 1
web prodaja Умеће ратовања за менаџере 1


ISBN: 86-7662-007-5
Формат: 130x200 мм
Бр. стр.: 119
Повез: броширано
Писмо: латиница331.00 248.00 РСД

Шифра артикла:
76


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Доналд Г. Краус

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Већ годинама пословне школе и професионални саветници користе кинески текст стар 2.500 година и његове незамењиве коментаре о вођењу, стратегији, организацији, такмичењу и сарадњи. Древна мудрост Сун Цуовог класичног текста Умеће ратовања учињена је у овој књизи приступачном савременом читаоцу. Не ради се само о новом преводу, већ је ово прва књига која нуди јасну, једноставну за праћење интерпретацију овог класичног документа. Умеће ратовања за менаџере преноси бриљантност Сун Цуове оштроумности и показује како добити битку на бојном пољу модерног пословања.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕprodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies