Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Ја сам мазнуо твој сир

web shop Ја сам мазнуо твој сир 1
web prodaja Ја сам мазнуо твој сир 1


ISBN: 86-7662-041-5
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 92
Повез: броширано
Писмо: латиница331.00 248.20 РСД

Шифра артикла:
74


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Дарел Бристоу Бови

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Проблем са књигама за самопомоћ којих су пуне полице у књижарама и сточићи поред кревета, осим чињенице што су лоше написане и што их пишу незанимљиви аутори, је што се у њима од Вас очекује да све урадите сами. Тражи се да их прочитате, запамтите кључне речи, и можда чак и да у свакодневном животу спроводите у пракси оно што у њима пише Ова књига није од те врсте. Ово је књига за самопомоћ намењена људима који не желе да учине било какав напор. Ово је књига за самопомоћ за људе који уживају да се излежавају на каучу. Уз њену помоћ побраћете ловорике да сте постали боља особа, а да при се том не малтретирате сувишним оптерећењем да стварно постанете боља особа Није чак неопходно да књигу уопште и прочитате. Само је купите и покажите тамо где је битно и на Вас ће гледати као на бистрију, срећнију и пожељнију особу. На наше странице применили смо револуционарну нову формулу која омогућава да се мудрост, посредством процеса који смо назвали „Осматикс”™, са страница преноси директно у атмосферу, одакле је са лакоћом можете инхалирати заваљени у своју фотељу.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Ја сам мазнуо твој сир Алгоритам

Дарел Бристоу Бови

Алгоритам

331,00
248,20
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies