Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Паклена поморанџа

web shop Паклена поморанџа 1
web prodaja Паклена поморанџа 1


ISBN: 86-7662-040-7
Формат: 130x200 мм
Бр. стр.: 243
Повез: броширано
Писмо: ћирилица771.00 578.00 РСД

Шифра артикла:
7


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Ентони Барџис

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Барџисова кошмарна визија блиске будућности у којој младићи попут Алекса и чланова његове банде уживају у насилничком понашању и пркошењу свим уобичајеним друштвеним конвенцијама, моралним нормама и општеприхваћеним вредностима представља велико дело које поставља питање постојања слободне воље и могућности избора између добра и зла. Ово је књига која ће се допасти различитим људима из различитих разлога и која ће их погодити на различите начине. Али, једно је извесно – ово је књига која никога неће оставити равнодушним! Признат као један од књижевних генија свога доба, Ентони Барџис је умро 1993. године оставивши за собом 32 романа међу којима се посебно истиче футуристичка визија Паклена поморанџа објављена 1963. године која стоји раме уз раме са Орвеловом 1984 и Хакслијевим Врлим новим светом.
У првом америчком издању Паклене поморанџе преведеном код нас било је изостављено последње поглавље, тако да наши читаоци сада имају прилику да прочитају оригинално дело, онакво каквим га је Барџис и замислио.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Сенка планине Алгоритам

Грегори Дејвид Робертс

Алгоритам

1.980,00
1.485,00
РСД
Пан Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Ловци на мамуте Алгоритам

Џин М. Ауел

Алгоритам

1.102,00
826,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies