Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Рат људи и даждевњака

web shop Рат људи и даждевњака 1
web prodaja Рат људи и даждевњака 1


ISBN: 978-86-7662-067-8
Формат: 140x200 мм
Бр. стр.: 250
Повез: броширано
Писмо: латиница463.00 347.00 РСД

Шифра артикла:
68


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Карел Чапек

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Човеколики даждевњаци, које ексцентрични капетан открива далеко у Индијском океану, уз помоћ фондова богатог индустријског синдиката шире се читавим светом. Они уче да користе алате, чак и да говоре, и ускоро људи почињу да их користе у комерцијалне, али и војне сврхе. Уплашени да не заостану у трци освајања подводног света, светски лидери игноришу могућност да се једног дана даждевњаци могу побунити против својих господара... Рат људи и даждевњака је изузетно забавна књига која подстиче на размишљање. Карел Чапек, један од пионира модерне научне фантастике, творац термина робот, у ово делу даје портрет двадесетог века у свој његовој монструозности. У причи о човеколиким даждевњацима које експлоатишу људи гладни моћи и опијени похлепом он мудро разоткрива милитаризам, расизам и прождирући капитализам. Више од свега другога, ова Чапекова књига је напад на праксу модерне културе да науку и технологију ставља испред хуманости и цивилизације. Та кулутра подразумева националистичку идеологију која је корисна за оправдавање окрутности и неумерености; резултат тога је угроженост будућности човечанства.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Посматрачи прошлости Алгоритам

Орсон Скот Кард

Алгоритам

716,00
537,00
РСД
Седми син Алгоритам

Орсон Скот Кард

Алгоритам

551,00
413,00
РСД
Две врсте Алгоритам

Роберт Сојер

Алгоритам

716,00
537,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies