Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Сара и Аврам

web shop Сара и Аврам 1
web prodaja Сара и Аврам 1


ISBN: 86-7662-039-3
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 344
Повез: броширано
Писмо: ћирилица716.00 537.00 РСД

Шифра артикла:
63


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Орсон Скот Кард

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Имала је десет година када је у кући свог оца први пут угледала луталицу из пустиње, жедног, уморног и прљавог од пута. Када јој је обећао да ће се за десет година вратити да би се оженио њоме, Сарина судбина је била одређена. Овако почиње роман Сара и Аврам славног америчког писца Орсона Скота Карда, јединог аутора који је добио престижне награде ХУГО и НЕБУЛА две године за редом. Користећи своју непресушну имагинацију и познавање људске природе, Орсон Скот Кард нам у овом роману доноси библијску причу о Сари и Авраму и њиховом животу испуњеном љубављу и вером у Бога, али и бројним опасностима и недаћама, као и болом због немогућности да добију дете које обоје силно желе Не одступајући од приказа ликова датих у Старом завету, Орсон Скот Кард успева да ослика Сару и Аврама као стварне људе од крви и меса сличне нама, а ипак изузетне по својој вери у Бога и у чуда која само Он може да оствари.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Мусаши I - IV Алгоритам

Еиђи Јошикава

Алгоритам

2.754,00
2.066,00
РСД
Крв и руже Алгоритам

Хелен Кастор

Алгоритам

826,00
620,00
РСД
Кира Естер Алгоритам

Солмаз Камуран

Алгоритам

716,00
537,00
РСД
Мађар Алгоритам

Солмаз Камуран

Алгоритам

594,00
445,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies