Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Крв и руже

web shop Крв и руже 1
web prodaja Крв и руже 1


ISBN: 978-86-7662-076-0
Формат: 140x200 мм
Бр. стр.: 366
Повез: броширано
Писмо: ћирилица826.00 620.00 РСД

Шифра артикла:
61


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Хелен Кастор

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Рат ружа раздире Енглеску. У распону од тридесет година, четири краља изгубила су престо, многи људи изгубили су животе на бојном пољу или главе на пању, а други су неочекивано запливали у злату. Међутим, до сада је ретко ко писао о обичним људима који су живели у то невероватно време. Крв и руже је напета интимна прича о једној одлучној породици која обавља свакодневне послове на маргинама тог друштва у распаду и окрутног грађанског рата. Историчарка Хелен Кастор, на основу ретких писама пронађених у срушеном велелепном здању, реконструише бурна рађања, бракове и смрти три поколења Пестонових који су, имајући само један циљ на уму, успели да од обичних сељака постану велепоседници. Пред вама је изузетна хроника о оданости, амбицији и опстанку која на најбољи начин оживљава једно далеко и магловито раздобље.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Конкубина Алгоритам

Гул Ирепоглу

Алгоритам

496,00
372,00
РСД
Значење издаје Алгоритам

Ребека Вест

Алгоритам

1.100,00
660,00
РСД
Крв и руже Алгоритам

Хелен Кастор

Алгоритам

826,00
620,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies