Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Шантарам

web shop Шантарам 1
web prodaja Шантарам 1


ISBN: 978-86-7662-128-6
Формат: 150x220 мм
Бр. стр.: 754
Повез: тврд
Писмо: ћирилица1980.00 1485.00 РСД

Шифра артикла:
6


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Грегори Дејвид Робертс

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

"Било ми је потребно дуго времена и да прођем већи део света да бих научио оно што сада знам о љубави, судбини и изборима које чинимо. Али суштина свега тога синула ми је за трен ока - и то док сам био окован за зид и мучен"
Тако почиње епски и опчињавајући Робертсов први роман смештен у подземље савременог Бомбаја. Шантарам је прича коју говори Лин, затвореник са лажним пасошем, који је побегао из затвора са најстрожим обезбеђењем у Аустралији и запутио се ка вреви улица града у којем може да се изгуби и нестана.
Праћен водичем и верним пријатељем, Прабакером, он улази у Бомбајско скривено друштво просјака и гангстера, проститутки и светаца, војника и глумаца, Индијаца и изгнаника из других земаља, који у том невероватном  месту траже оно што нигде другде не могу да нађу.
Као прогоњен човек, без породице, дома или идентитета, Лин трага за љубављу и значењем док води клинику у једној од најсиромашнијих градских четврти, служећи као шегрт који учи мрачне вештине бомбајске мафије. Трагање га води у рат, мучење у затвору, убиство и низ загонетних и крвавих издаја. Кључ за одгонетање сплетки и загонетки у рукама је Кадер Кана, мафијашког вође, злочиначког философа-свеца, Линовог ментора у подземљу Златног града, и Карле, опасне и прелепе, чија страственост буја из тајни које је муче, али јој истовремено дају стравичну моћ.
Запаљене страћаре и хотели са пет звездица, романтична љубав и затворске муке, злочиначки ратови и боливудски филмови, духовни гуруи и муџахидски герилци - овај велики роман унутар својих страница садржи читав свет људског искустава, а срце му је испуњено страственом љубављу ка Индији. Заснован на животу свог аутора, у сваком случају ово је првенац изванредног гласа савремене књижевности.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Живот пчела Алгоритам

Морис Метерлинк

Алгоритам

891,00
668,25
РСД
Ловци на мамуте Алгоритам

Џин М. Ауел

Алгоритам

1.102,00
826,00
РСД
Шантарам Алгоритам

Грегори Дејвид Робертс

Алгоритам

1.980,00
1.485,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies