Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Шантарам

web shop Шантарам 1
web prodaja Шантарам 1


ISBN: 978-86-7662-128-6
Формат: 150x220 мм
Бр. стр.: 754
Повез: тврд
Писмо: ћирилица1980.00 1485.00 РСД

Шифра артикла:
6


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Грегори Дејвид Робертс

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

"Било ми је потребно дуго времена и да прођем већи део света да бих научио оно што сада знам о љубави, судбини и изборима које чинимо. Али суштина свега тога синула ми је за трен ока - и то док сам био окован за зид и мучен"
Тако почиње епски и опчињавајући Робертсов први роман смештен у подземље савременог Бомбаја. Шантарам је прича коју говори Лин, затвореник са лажним пасошем, који је побегао из затвора са најстрожим обезбеђењем у Аустралији и запутио се ка вреви улица града у којем може да се изгуби и нестана.
Праћен водичем и верним пријатељем, Прабакером, он улази у Бомбајско скривено друштво просјака и гангстера, проститутки и светаца, војника и глумаца, Индијаца и изгнаника из других земаља, који у том невероватном  месту траже оно што нигде другде не могу да нађу.
Као прогоњен човек, без породице, дома или идентитета, Лин трага за љубављу и значењем док води клинику у једној од најсиромашнијих градских четврти, служећи као шегрт који учи мрачне вештине бомбајске мафије. Трагање га води у рат, мучење у затвору, убиство и низ загонетних и крвавих издаја. Кључ за одгонетање сплетки и загонетки у рукама је Кадер Кана, мафијашког вође, злочиначког философа-свеца, Линовог ментора у подземљу Златног града, и Карле, опасне и прелепе, чија страственост буја из тајни које је муче, али јој истовремено дају стравичну моћ.
Запаљене страћаре и хотели са пет звездица, романтична љубав и затворске муке, злочиначки ратови и боливудски филмови, духовни гуруи и муџахидски герилци - овај велики роман унутар својих страница садржи читав свет људског искустава, а срце му је испуњено страственом љубављу ка Индији. Заснован на животу свог аутора, у сваком случају ово је првенац изванредног гласа савремене књижевности.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Књига општег незнања Алгоритам

Џон Лојд и Џон Мичинсон

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies