Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Први дан Мехмеда освајача

web shop Први дан Мехмеда освајача 1
web prodaja Први дан Мехмеда освајача 1


Повез: броширано
Писмо: латиница914.00 686.00 РСД

Шифра артикла:
59


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Бајазит Акман

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

У петнаестом веку, млади султан, намеравао је да промени судбину читавог света...
Александар који бежи из Константинопоља, центра Источног римског царства, мора, како би преживео, да се одвоји од своје љубави из детињства. Александар који је обећао својој вољеној да ће поново бити заједно, на потпуно неочекиван начин враћа се на тло на којем је рођен. Као јаничар који је у другој земљи нашао правду коју је тражио, али који није заборавио своју прву љубав... У исто време, и у истој географској тачки, Италијан Алберти Балби који од изасланика радије постаје путник,  оплакујући своју вољену супругу коју је изгубио, заљубљује се у муслиманску девојку Нилуфер која преписујући умножава руком писана дела. Тајна Албертијева  бележница у коју ред по ред, бележи ову номогућу љубав која се, заправо, претворила у природни наставак његове старе љубави и жала, полако ће постати један од најважнијих сведока историје. Такође, у истом периоду, деветнаестогодишњи султан, млади Мехмед, намерава да спроведе у дело догађај који неће променити само Александрову и Албертијеву судбину, већ судбину целог света. Намерава да освоји Константинопољ...
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Конкубина Алгоритам

Гул Ирепоглу

Алгоритам

496,00
372,00
РСД
Кира Естер Алгоритам

Солмаз Камуран

Алгоритам

716,00
537,00
РСД
Мусаши I - IV Алгоритам

Еиђи Јошикава

Алгоритам

2.754,00
2.066,00
РСД
Сара и Аврам Алгоритам

Орсон Скот Кард

Алгоритам

716,00
537,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies