Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Духови Шпаније

web shop Духови Шпаније 1
web prodaja Духови Шпаније 1


ISBN: 978-86-7662-050-0
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 519
Повез: броширано
Писмо: ћирилица991.00 744.00 РСД

Шифра артикла:
57


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џајлс Тремлет

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Књига дугогодишњег Гардијановог дописника из Мадрида представља елегантан оглед о данашњој Шпанији који обухвата разне аспекте шпанске душе – од односа према католицизму и својој исламској прошлости до чудновате употребе кокаина – све то брижљиво сложено у мозаик од стране некога ко воли окружење у коме живи и жели да то подели с другима. „Осећање подозрења које се јавља у сваком индустријском друштву и завист према богаташима Шпанцима су потпуно страни. Они све људе, и богате и сиромашне, третирају на исти начин. Шпанци нису шкрти људи.“ Сви странци су одушевљени сензуалношћу Шпањолки, разиграним фијестама, близином смрти у кориди – једном речју страшћу која избија из сваке поре ове земље...
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Духови Шпаније Алгоритам

Џајлс Тремлет

Алгоритам

991,00
744,00
РСД
proizvod na akciji
proizvod koji preporucujemo
Јунаци Солунског фронта Алгоритам

Александар Стевановић

Алгоритам

1.210,00
907,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies