Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Клице промена

web shop Клице промена 1
web prodaja Клице промена 1


Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 364
Повез: броширано
Писмо: ћирилица815.00 611.00 РСД

Шифра артикла:
56


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Хенри Хобхаус

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Посвећена кинину, шећеру, чају, памуку, кромпиру и коки, ова изванредна и чињеницама добро поткрепљена књига не говори само о биљкама, него и о историји. Она показује како су одређене биљке утицале на путеве развоја човечанства, често негативно, и обликовале нашу прошлост. Кинин, на пример, лечи маларију, али је и омогућио житељима умерених климатских поднебља да експлоатишу тропске пределе. Појефтињавање шећера повезано је с ропством, а чаја с опијумом. Непристрасни Хобхаус објашњава последице које су ове биљке имале на људски род преко историјских тренутака вредних пажње. Клице промена су вредан и занимљив допринос нашем разумевању прошлости.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Клице промена Алгоритам

Хенри Хобхаус

Алгоритам

815,00
611,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies