Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Дијета по крвним групама

web shop Дијета по крвним групама 1
web prodaja Дијета по крвним групама 1


ISBN: 86-7662-013-4
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 242
Повез: броширано
Писмо: латиница661.00 496.00 РСД

Шифра артикла:
50


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Карен Ваго и Луси Дегремонт

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Милиони људи широм света следе исхрану по крвним групама, коју је учинио популарном амерички природњак и физичар др Питер Д. Адамо. Ова књига Вам нуди 120 укусних интернационалних рецепата, допуњених храном која Вам је потребна да бисте се осећали добро и очували своје здравље, а у исто време уживали у храни Нутрициониста Карен Ваго јасно описује како и зашто функционише дијета по крвним групама и зашто је најбоља храна за Ваше тело управо она која одговара Вашој крвној групи. Уколико користите храну која не одговара Вашој крвној групи, бићете подложни болестима, замору и лако ћете добити вишак килограма.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Дијета по крвним групама Алгоритам

Карен Ваго и Луси Дегремонт

Алгоритам

661,00
496,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies