Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Племе пећинског медведа

web shop Племе пећинског медведа 1
web prodaja Племе пећинског медведа 1


ISBN: 86-7662-008-3
Формат: 130x200 мм
Бр. стр.: 520
Повез: броширано
Писмо: латиница1102.00 826.00 РСД

Шифра артикла:
48


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џин М. Ауел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Овај роман изванредне лепоте и снаге је жива сага о људима, њиховим односима и љубави. Кроз бравурозно приповедање Џин М. Оел враћамо се у освит модерног човечанства и са девојчицом Ајлом пролазимо кроз изазове суровог, али прелепог леденог доба и делимо њен живот са онима који себе називају Племе пећинског медведа. Природна катастрофа оставља девојчицу да сама лута непознатом и опасном земљом све док је не пронађе Иза, жена из Племена чији припадници се разликују од Ајлиних сународника. Плавокоса и плавоока Ајла је за њих ружна – она је једна од Других, оних који су се доселили у њихову исконску постојбину; Иза, међутим, не може да је остави да умре и они је узимају са собом. Иза и Креб, стари Мог-ур, временом је заволе, а како је Ајла учила начин живота Племена и Изино исцелитељско умеће, већина ју је прихватила. Али брутални и поносни младић који је предодређен да постане њихов следећи вођа разлике види као претњу свом ауторитету. У њему се развија дубока и жестока мржња према чудној девојчици Других која живи у њиховој средини и он одлучује да се освети...
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Пан Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Плодови земље Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

990,00
742,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies