Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Долина коња

web shop Долина коња 1
web prodaja Долина коња 1


ISBN: 86-7662-011-3
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 573
Повез: броширано
Писмо: латиница1102.00 826.00 РСД

Шифра артикла:
47


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џин М. Ауел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Ова незаборавна одисеја у далеку прошлост води нас уназад до страшних тајни егзотичног, првобитног света Племена пећинског медведа и до Ајле, сада стасале у прелепу и храбру младу жену. Пошто ју је окрутно протерао нови вођа древног Племена које ју је као дете усвојило, Ајла напушта оне које воли и сама путује кроз пусте пределе пуне опасних животиња и готово ненастањене људима, трагајући за Другима, високим и светлопутим, попут ње саме. Кратко лето даје јој мало времена за потрагу и када пронађе заклоњену долину са чопором неустрашивих степских коња, она одлучује да ту остане и припреми се за дугу глацијалну зиму. Живећи са Племеном Ајла је стекла многе вештине, али не и вештину правог лова. Када улови коња, што јој обезбеђује месо и топлу кожу за зиму, она коначно спознаје да ипак може преживети, а ова вера је награђује још већим даром, ждребетом сирочетом, са којим развија јединствено сродство. Пролази зима за зимом; она открива начин како да брже запали ватру, а рањено младунче пећинског лава придружује се њеној необичној породици; вољене животиње, међутим, не успевају да задовоље њену непрестану потребу за људским друштвом. Тада чује глас човека који вришти од бола. Она спашава високог, лепог Џондалара, који у њој буди љубав и жељу, али Ајла је растрзана између страха од напуштања своје долине и наде да би ипак могла живети са својом врстом.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Пан Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

682,00
511,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies