Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Ловци на мамуте

web shop Ловци на мамуте 1
web prodaja Ловци на мамуте 1


ISBN: 86-7662-012-1
Формат: 140x200 мм
Бр. стр.: 650
Повез: броширано
Писмо: латиница1102.00 826.00 РСД

Шифра артикла:
46


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џин М. Ауел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Џин М. Оел још једном отвара капију давног времена да нам открије једно доба чуда и опасности у зору модерног човечанства. Са истом оном вештином приповедања и доказаном аутентичношћу присутнима у Племену пећинског медведа и Долини коња Џин М. Оел наставља узбудљиво епско путовање жене по имену Ајла. Јашући Њиску, у друштву Џондалара, човека кога воли, праћена кобилиним ждребетом, Ајла долази у земљу Мамутоваца – ловаца на Мамуте. Коначно је пронашла Друге за којима је трагала. Иако Ајла мора да научи њихове другачије обичаје и језик, бива прихваћена захваљујући својим изванредним ловачким способностима, јединственим вештинама исцељивања и новој техници паљења ватре. Доневши штене једне усамљене вучице коју је убила, Ајла показује свој начин кроћења животиња. Она проналази пријатељице и враћају јој се болна сећања на Племе које је напустила; среће Ранека тамнопутог, привлачног мајстора резбарије у мамутовачи, коме не може да одоли – изазивајући Џондаларову жестоку љубомору, коју он покушава да контролише тако што ће је избегавати. Невична начинима Других, Ајла то погрешно разуме и мисли да је Џондалар више не воли, па се све више окреће Ранеку. Напетост расте током ледене зиме, али отопљавање ће донети велики лов на Мамуте и обред сједињавања на Летњем сабору, када Ајла мора да одлучи да ли ће да остане са Ранеком и мамутовцима, или ће да следи Џондалара на дугом путовању у непознату будућност.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Ловци на мамуте Алгоритам

Џин М. Ауел

Алгоритам

1.102,00
826,00
РСД
Збогом пелене Алгоритам

Ингрид Бауер

Алгоритам

826,00
620,00
РСД
Књига општег незнања Алгоритам

Џон Лојд и Џон Мичинсон

Алгоритам

793,00
595,00
РСД
Зулмирин случај Алгоритам

Вашко Граса Мора

Алгоритам

331,00
248,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies