Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Равнице повратака

web shop Равнице повратака 1
web prodaja Равнице повратака 1


ISBN: 86-7662-034-2
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 668
Повез: броширано
Писмо: латиница1102.00 826.00 РСД

Шифра артикла:
45


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џин М. Ауел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Очаравајући серијал Деца земље аутора Џин М. Оел постао је књижевни феномен, омиљен код читалаца широм света. У сјајној причи, живо аутентичној и забавној као и оне које су претходиле, Џин М. Оел враћа нас најранијим данима људског рода и заносним пустоловинама одважне жене зване АјлаСа својим сапутником, Џондаларом, Ајла се упућује на своје најопасније и најсмелије путовање – далеко од топлих огњишта Ловаца на мамуте и у непознато. Њихова одисеја одиграва се на травнатим ветрометинама Европе Леденог доба, лепом али слабо насељеном континенту, међу људима склоним издајству. Неке од њих Ајла и Џондалар ће заинтересовати својим новим вештинама, као што су кроћење дивљих коња и вука, други ће их избегавати, уплашени оним што не могу да разумеју; трећи ће их застрашивати. Али Ајла, не памтећи народ из ког је потекла, и Џондалар, жељан повратка међу своје, вођени унутрашњим нагоном настављају своје напорно путешествије спектакуларним просторима још неоткривеног света у потрази за местом које ће моћи звати својим домом...
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

proizvod koji preporucujemo
Како коцке кажу Алгоритам

Љук Ринехарт

Алгоритам

859,00
644,00
РСД
Мало од А до З Алгоритам

Хакан Гундај

Алгоритам

715,00
536,25
РСД
Пан Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Са пашњака до научењака Алгоритам

Михајло И. Пупин

Алгоритам

1.210,00
907,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies