Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Камена склоништа

web shop Камена склоништа 1
web prodaja Камена склоништа 1


ISBN: 86-7662-038-5
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 660
Повез: броширано
Писмо: латиница1102.00 826.00 РСД

Шифра артикла:
44


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џин М. Ауел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Мали број аутора који имају моћ да продају милионе примерака сваког свог новог романа разликују се по много чему, али им је заједнички дар да читаоца уведу у дотад затворене светове. Најбољи од њих имају вештину да нам приповедају сјајне приче које се баве универзалним темама, првим страховима и дубоко скривеним жудњама. Џин М. Оел постала је 1980. члан овог елитног клуба. Њен први роман, Племе пећинског медведа, изузетан и заносан роман о бистрој Кромањонки која се упиње да схвати обичаје Неандерталаца који су је усвојили, постао је велики бестселер и покренуо серију Деца Земље, која се до сада продала у 34 милиона примерака. У следеће три од планираних шест књига Кромањонка Ајла одраста док Оел истражује прву од свих људских тема: прилагоди се или умри. Од четвртог бестселера, Равница повратка, прошло је, међутим, 12 година и Оел овом, петом књигом излази у сусрет дугом ишчекивању својих читалаца. Ајла и Џондалар стижу кући: у девету пећина Зеландонаца, стару насеобину из каменог доба смештену у област данашње југозападне Француске. Ајла од Зеландонаца има много шта да научи, и много чему да их подучи. Џондаларова породица је испочетка неповерљива према лепотици са којом се вратио, чудног нагласка и са својим кротким вуком и коњима. Одушевљава се када упозна Зеландонија, духовног вођу њеног народа, исцелитеља попут ње, с којим може да дели умеће лечења. После свих грозота и опасности које су карактерисале њен живот, Ајла чезне за миром и спокојством; да буде Џондаларова жена и да има децу. Али, њени јединствени духовни дарови изискују своје и чак и пошто донесе на свет толико очекивано дете, полако схвата да јој је суђено да игра значајнију улогу у судбини Зеландонаца.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕprodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies