Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Камена склоништа

web shop Камена склоништа 1
web prodaja Камена склоништа 1


ISBN: 86-7662-038-5
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 660
Повез: броширано
Писмо: латиница1102.00 826.00 РСД

Шифра артикла:
44


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џин М. Ауел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Мали број аутора који имају моћ да продају милионе примерака сваког свог новог романа разликују се по много чему, али им је заједнички дар да читаоца уведу у дотад затворене светове. Најбољи од њих имају вештину да нам приповедају сјајне приче које се баве универзалним темама, првим страховима и дубоко скривеним жудњама. Џин М. Оел постала је 1980. члан овог елитног клуба. Њен први роман, Племе пећинског медведа, изузетан и заносан роман о бистрој Кромањонки која се упиње да схвати обичаје Неандерталаца који су је усвојили, постао је велики бестселер и покренуо серију Деца Земље, која се до сада продала у 34 милиона примерака. У следеће три од планираних шест књига Кромањонка Ајла одраста док Оел истражује прву од свих људских тема: прилагоди се или умри. Од четвртог бестселера, Равница повратка, прошло је, међутим, 12 година и Оел овом, петом књигом излази у сусрет дугом ишчекивању својих читалаца. Ајла и Џондалар стижу кући: у девету пећина Зеландонаца, стару насеобину из каменог доба смештену у област данашње југозападне Француске. Ајла од Зеландонаца има много шта да научи, и много чему да их подучи. Џондаларова породица је испочетка неповерљива према лепотици са којом се вратио, чудног нагласка и са својим кротким вуком и коњима. Одушевљава се када упозна Зеландонија, духовног вођу њеног народа, исцелитеља попут ње, с којим може да дели умеће лечења. После свих грозота и опасности које су карактерисале њен живот, Ајла чезне за миром и спокојством; да буде Џондаларова жена и да има децу. Али, њени јединствени духовни дарови изискују своје и чак и пошто донесе на свет толико очекивано дете, полако схвата да јој је суђено да игра значајнију улогу у судбини Зеландонаца.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Живот пчела Алгоритам

Морис Метерлинк

Алгоритам

891,00
668,25
РСД
Пан Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Збогом пелене Алгоритам

Ингрид Бауер

Алгоритам

826,00
620,00
РСД
proizvod koji preporucujemo
Шантарам Алгоритам

Грегори Дејвид Робертс

Алгоритам

1.397,00
1.048,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies