Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Спутана и ослобођена мисао

web shop Спутана и ослобођена мисао 1
web prodaja Спутана и ослобођена мисао 1


ISBN: 86-7662-043-1
Формат: 140x200 мм
Бр. стр.: 226
Повез: броширано
Писмо: ћирилица408.00 306.00 РСД

Шифра артикла:
42


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Владимир Вујић

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

«… Насупрот томе, српска мисао, то је поглед унутра, то је братство у љубави, то је хришћанско састрадалништво са ближњима, са људима уопште, којом се надвладава ‘‘трагедија усамљености’‘ модерног човека. То је кихотска чежња да се живи усправно и херојски, у пуноћи бивства. Јер, као што каже Вујић ‘‘два су пута духовна могућа: један води правце у подражавање, у једно примање без краја и конца, у једно копирање без смисла и духа, у једну имитацију без стила и израза; други води у тражење сопствених вредности, у мучење по рођеним изворима и дубинама, у стваралаштва из свог духа’‘. И пред нама, данашњим Србима, ова страшна дилема стоји заоштренија него икад у историји. Знајући да је прави пут увек тежи пут, ваља бирати вујићевски тј. не ићи широким стазама света које воде у себеукидање, ништавило и смрт, него стрмим, неугодним и надасве ризичним путем боготражења и себетражења…’‘ (Из огледа Светислава Пушоњића Живот, снага и слобода личности у философији Владимира Вујића) .
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Религија Његошева Алгоритам

Владика Николај Велимировић

Алгоритам

572,00
429,00
РСД
Чујте, Срби! Алгоритам

Др Рудолф Арчибалд Рајс

Алгоритам

165,00
124,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies