Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Збогом пелене

web shop Збогом пелене 1
web prodaja Збогом пелене 1


Формат: 130x210 мм
Бр. стр.: 264
Повез: броширано
Писмо: латиница826.00 620.00 РСД

Шифра артикла:
4


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Ингрид Бауер

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Поткрепљена научним истраживањима и ауторкиним личним искуством у гајењу троје деце без пелена, ова књига нас наново упознаје са оним што су наши преци знали од давнина: деца од рођења имају власт над својом нуждом а стално повијање доводи до губитка те власти.
Ауторка нас води кроз земље Азије и Африке где је беспеленаштво још увек уобичајен начин подизања деце и осветљава присилне методе навикавања на ношу примењиване на Западу почетком 20. века, из чијих се штетних последица изродио мит о физиолошкој неспремности одојчади да контролишу своју нужду.
Беспеленаштво тј. природна дечија хигијена је нежан приступ заснован на комуникацији између родитеља и детета и део је шире философије прврженог родитељства. Кроз бројне примере, фотографије и одговоре на најчешћа родитељска питања, Збогом пелене нас учи како да ову древну методу применимо у савременим условима, нудећи решења и за самохране родитеље, родитеље са инвалидитетом и родитеље деце са посебним потребама.
Било да желите да се у потпуности решите пелена или само да проређеним повијањем своме детету олакшате каснији прелазак на ношу, овај практичан приручник биће Вам од велике помоћи у одгоју Вашег детета.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Жерминал Алгоритам

Емил Зола

Алгоритам

825,00
619,00
РСД
Присутност Алгоритам

Јиржи Косински

Алгоритам

331,00
248,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies