Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Збогом пелене

web shop Збогом пелене 1
web prodaja Збогом пелене 1


Формат: 130x210 мм
Бр. стр.: 264
Повез: броширано
Писмо: латиница826.00 620.00 РСД

Шифра артикла:
4


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Ингрид Бауер

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Поткрепљена научним истраживањима и ауторкиним личним искуством у гајењу троје деце без пелена, ова књига нас наново упознаје са оним што су наши преци знали од давнина: деца од рођења имају власт над својом нуждом а стално повијање доводи до губитка те власти.
Ауторка нас води кроз земље Азије и Африке где је беспеленаштво још увек уобичајен начин подизања деце и осветљава присилне методе навикавања на ношу примењиване на Западу почетком 20. века, из чијих се штетних последица изродио мит о физиолошкој неспремности одојчади да контролишу своју нужду.
Беспеленаштво тј. природна дечија хигијена је нежан приступ заснован на комуникацији између родитеља и детета и део је шире философије прврженог родитељства. Кроз бројне примере, фотографије и одговоре на најчешћа родитељска питања, Збогом пелене нас учи како да ову древну методу применимо у савременим условима, нудећи решења и за самохране родитеље, родитеље са инвалидитетом и родитеље деце са посебним потребама.
Било да желите да се у потпуности решите пелена или само да проређеним повијањем своме детету олакшате каснији прелазак на ношу, овај практичан приручник биће Вам од велике помоћи у одгоју Вашег детета.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Паклена поморанџа Алгоритам

Ентони Барџис

Алгоритам

771,00
578,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies