Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Пад Сингапура

web shop Пад Сингапура 1
web prodaja Пад Сингапура 1
771.00 578.00 РСД

Шифра артикла:
38


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Вивијен Ло

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Величанствени роман који описује пад Сингапура под јапанску власт у Другом светском рату, испричан из перспективе Клода Лима, младог Кинеза који је васпитан тако да поштује британске колонизаторе и да презире сопствено азијско наслеђе. Како се руши британска одбрана, тако пропада и Клодов свет, присиљавајући га на нова одређења своје културе и себе самог.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Пад Сингапура Алгоритам

Вивијен Ло

Алгоритам

771,00
578,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies