Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Легија проклетих

web shop Легија проклетих 1
web prodaja Легија проклетих 1


ISBN: 86-7662-021-0
Формат: 130x200 мм
Бр. стр.: 259
Повез: броширано
Писмо: латиница793.00 595.00 РСД

Шифра артикла:
30


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Свен Хасел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

'Оно што можда највише освежава и оставља најјачи утисак код Хаселових књига је то што он скупину војника Вермахта не користи као средство за још један досадан приказ свих зала нацизма, већ преко њих даје анализу знатно већег и опаснијег зла - рата самог по себи - било ког рата, било када, било где. Сасвим сигурно да ови људи нису јунаци; нису чак ни антијунаци у смислу у уобичајеном схватању. Они убијају, пуштају људе на слободу и шале се са подједнаком лакоћом, чак један другом загорчавају животи стално гледају да бар нешто ућаре. Доста из њиховог држања је, наравно, опростиво у том окружењу, али не све. Као исход, остављени смо да размишљамо о пуној сложености рата, и о пуној сложености човека...'' (Рицхард Б. Лухрс)


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

ГПУ затвор Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД
Блицфриз Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД
Монте Касино Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies