Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Гестапо

web shop Гестапо 1
web prodaja Гестапо 1


ISBN: 86-7662-029-6
Формат: 130x200 мм
Бр. стр.: 351
Повез: броширано
Писмо: латиница793.00 595.00 РСД

Шифра артикла:
28


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Свен Хасел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

'Негде иза нас зачули су се људски повици и свеопшта трка. Мали и Легионар су остали да чувају позадину, док смо ми остали пожурили даље. Лежали су у заседи између густог растиња у шикари. Појавила су се четворица руских војника, журећи између стабала. Имали су зелене ознаке НКВД. Били су још веома млади, врло жељни акције; још су имали воље да прогоне и убијају. Напали су иза кривине путељка. Легионар је у тишини окренуо палац према доле, а Мали се исцерио ишчекујући. Њихови аутомати су готово истовремено заштектали прекинувши тишину...''
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Блицфриз Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД
Велики циркус Алгоритам

Пјер Клостерман

Алгоритам

990,00
742,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies