Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Разорите Париз

web shop Разорите Париз 1
web prodaja Разорите Париз 1


ISBN: 86-7662-035-0
Формат: 140x200 мм
Бр. стр.: 283
Повез: броширано
Писмо: латиница793.00 595.00 РСД

Шифра артикла:
26


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Свен Хасел

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

'У руци сам имао бомбу. Нема сумње да ју је имао и енглески војник. Зубима сам извадио осигурач. Лежао сам и бројао. Двадесет и један, двадесет и два, двадесет и три, двадесет и четири... Бомба је прозујала ваздухом према Енглезу. На свом путу, сусрела се са бомбом која је зујала ваздухом према мени. Бацио ју је тачно у истом трену. Али, није било никакве штете. Очигледно да смо имали исте реакције, па смо се обојица откотрљали изван њиховог домета на време да спасемо живе главе. Скочио сам према митраљезу и грозничаво испалио неколико метака. Експлодирала је и друга бомба...''
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Гестапо Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД
Ратни суд Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies