Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Човек који је волео рат

web shop Човек који је волео рат 1
web prodaja Човек који је волео рат 1


ISBN: 978-86-7662-099-9
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 404
Повез: броширано
Писмо: ћирилица826.00 620.00 РСД

Шифра артикла:
23


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џон Херси

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

У средишту Човека који је волео рат стоји Баз Мароу, пилот ком су на првом месту рат и војне дужности. Херси указује да ратови постоје само зато што постоје људи попут База који уживају у њима. Истовремено, писац нам даје подробан приказ посаде летеће тврђаве, смештене у Енглеској током Другог светског рата. Грубим и изражајним језиком Херси нам открива оданост, хумор и другарство давно прохујалог ратног доба. Џон Херси нам је подарио изваредно промишљену и изазовну књигу. У Човеку који је волео рат писац у стари, познати рам Другог светског рата смешта нову слику прожету нама непознатим осећањима – осећањима каква су искусили само они који су се борили у рату. Херси у основно ткање романа веома даровито уплиће догађаје из прошлости којима јасно осветљава мисли, осећаје и поступке ликова. Читалац не мора бити љубитељ ратне књижевности како би уживао у Човеку који је волео рат. Херси нас својом летећом тврђавом води у само средиште људске душе.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Комесар Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies