Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Човек који је волео рат

web shop Човек који је волео рат 1
web prodaja Човек који је волео рат 1


ISBN: 978-86-7662-099-9
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 404
Повез: броширано
Писмо: ћирилица826.00 620.00 РСД

Шифра артикла:
23


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Џон Херси

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

У средишту Човека који је волео рат стоји Баз Мароу, пилот ком су на првом месту рат и војне дужности. Херси указује да ратови постоје само зато што постоје људи попут База који уживају у њима. Истовремено, писац нам даје подробан приказ посаде летеће тврђаве, смештене у Енглеској током Другог светског рата. Грубим и изражајним језиком Херси нам открива оданост, хумор и другарство давно прохујалог ратног доба. Џон Херси нам је подарио изваредно промишљену и изазовну књигу. У Човеку који је волео рат писац у стари, познати рам Другог светског рата смешта нову слику прожету нама непознатим осећањима – осећањима каква су искусили само они који су се борили у рату. Херси у основно ткање романа веома даровито уплиће догађаје из прошлости којима јасно осветљава мисли, осећаје и поступке ликова. Читалац не мора бити љубитељ ратне књижевности како би уживао у Човеку који је волео рат. Херси нас својом летећом тврђавом води у само средиште људске душе.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Самурај Алгоритам

Сабуро Сакаи

Алгоритам

826,00
620,00
РСД
Велики циркус Алгоритам

Пјер Клостерман

Алгоритам

990,00
742,50
РСД
Царство пакла Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies