Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Специјална мисија

web shop Специјална мисија 1
web prodaja Специјална мисија 1


ISBN: 978-86-7662-092-0
Формат: 130x200 мм
Бр. стр.: 300
Повез: броширано
Писмо: латиница793.00 595.00 РСД

Шифра артикла:
22


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Ото Скорцени

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Ото Скорцени, најбољи немачки командос у Другом светском рату, један је од најпознатијих људи у историји специјалних снага. Његова невероватна ратна каријера била је испуњена ризицима и пустоловинама, а у овој књизи он прича о томе, ништа не скривајући. Када је Мусолини 1943. године био заточен у Италији, управо је Скорцени испланирао и у дело спровео смели једриличарски напад и тако спасао Мусолинија. То му је донело унапређење и витешки крст. Скорценијева надареност поново је била у игри када је послат у Будимпешту да спречи адмирала Хортија, мађаркосг регента, да потпише мир са Стаљином, 1944. године. Тада су га савезници прозвали најопаснијим човеком Европе. Неколико месеци касније, преузео је на себе кључну улогу у Арденској офанзиви, спровевши у дело контроверзан план да оформи бригаду прерушену у Американце, која ће се служити заробљеним тенковима типа „шерман“. Његови заробљени саборци раширили су лажне гласине да намерава да из потаје убије Ајзенхауера, који је због тога неколико седмица провео не излазећи из свог штаба. Скорценијеви мемоари живо описују командоске акције и кључни су састојак литературе о специјалним јединицама. Чарлс Месенџер је угледни историчар, који је двадесет једну годину провео у служби са Британском краљевском тенковском региментом и тринаест са Британском територијалном армијом.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Пад Сингапура Алгоритам

Вивијен Ло

Алгоритам

771,00
578,00
РСД
Велики циркус Алгоритам

Пјер Клостерман

Алгоритам

990,00
742,50
РСД
Комесар Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies