Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Самурај

web shop Самурај 1
web prodaja Самурај 1


ISBN: 978-86-7662-090-6
Формат: 145x210 мм
Бр. стр.: 320
Повез: броширано
Писмо: ћирилица826.00 620.00 РСД

Шифра артикла:
21


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Сабуро Сакаи

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Сабуро Сакаи је био последњи од посебне врсте – истински самурај, професионални ратник посвећен племенитој вештини смртоносног умећа ваздушних борби. Ово је прича о њему, из прве руке, потпуни биланс његових више од 200 борбених мисија и безброј неустрашивих подвига. Попните се у кабину Сакаијевог зероа, и искусите узбуђење мегдана са најбољим пилотима које су савезници морали да понуде, и гледајте како планира и изводи разарајуће нападе на летеће тврђаве Б-17. Ово је такође и прича о једном од најхрабријих подвига изведених од стране пилота. Ослепљен на једно око зрном из митраљеза калибра 50, које му је прошло кроз главу, и парализоване леве стране тела , Сакаи је ипак успео да управља својим оштећеним авионом 1000 километара при повратку у базу. Проживите епске битке на пацифику нишанећи кроз нишан противничког митраљеза. Од разарања Перл Харбора до агоније предаје, битка за Пацифик виђена очима некадашњег противника – човека који се за своју земљу борио изузетном смелошћу. Фасцинантна сага о успону и паду јапанског морнаричког ваздухопловства у Другом светском рату испричана кроз причу једног од својих највећих пилота асова.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Пад Сингапура Алгоритам

Вивијен Ло

Алгоритам

771,00
578,00
РСД
Комесар Алгоритам

Свен Хасел

Алгоритам

793,00
595,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies