Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Анђео са западног прозора

web shop Анђео са западног прозора 1
web prodaja Анђео са западног прозора 1


Бр. стр.: 372
Повез: тврд повез
Писмо: ћирилицаakcijska prodaja
991.00 644.15 РСД

Шифра артикла:
19


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Густав Мајринк

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Последња књига објављена је 1927, пет година пред Мајринкову смрт и за духовне трагаоце вероватно је најзначајнија. Након што је прошао кроз развој описан у претходним делима, у „Анђелу са западног прозора“ Мајринк отвара сасвим нови свет, продирући у теме праве алхемије и трансфигурације. Појављује се појам реда или братства и човек више није препуштен сам себи, већ му се пружа помоћ братства. Централна тема је историја преображаја последњег становника исконског божанског микрокосмоса. У овој књизи је Мајринк описао све кораке на путу сваког трагоца, сачинивши сторију у којој ниједан аспект пута који сви треба да пређемо није заборављен. Кроз Хоела Дхата, вечног човека, Мајринк описује колико је човечанство уроњено у дијалектику: његово постепено буђење, одлуку да тражи и крене путем спасења, ослободи се ниже природе и ослободи вечног човека, „оног другог“ у себи. Ово избављење приказано је фигуром Џона Дија, који, одустајањем од свега земаљског, води свој микрокосмос у слободу.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

proizvod na akciji
Валпургијска ноћ Алгоритам

Густав Мајринк

Алгоритам

771,00
501,15
РСД
И дуже од века траје дан Алгоритам

Чингиз Ајтматов

Алгоритам

1.210,00
907,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies