Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Јосиф Флавије - Обећана земља

web shop Јосиф Флавије - Обећана земља 1
web prodaja Јосиф Флавије - Обећана земља 1


Формат: 130x210 мм
Бр. стр.: 342
Повез: тврд повез
Писмо: ћирилицаakcijska prodaja
991.00 644.15 РСД

Шифра артикла:
18


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Лион Фојхтвангер

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Јосиф се бори за свог сина Паулуса. Али његова борба је узалудна. Под утицајем свога учитеља, Грка Финеаса, и мајке Дорион, Паулус се коначно одриче јеврејства и свога оца.Он је Римљанин а не Јеврејин...
... Овога Јосифа који је проучио мудрост списа, мудрост доктора, Јелина и Римљана, али се увек враћао на коначни закључак Кохелета, да је све лажно, али ипак никад није поступао по томе, онога Јосифа Бен Матијаса, свештеника Првог реда, светски познатог и славног историчара Флавијуса Јозефуса, Јеврејина и римског грађанина, националисте и космополите...
"Онога Јосифа чије су лице и бела брада били умрљани крвљу, прашином, блатом и пљувачком, али коме су сада припадали оголело, пожутело побрђе, као и светло небо. Планине, долине, далеко језеро, бистри видик са усамљеном грабљивицом постајали су само њега ради и само као оквир његовог бића. Цела је земља била испуњена сумраком његовог живота, и он је постао једно са овом земљом. Земља га је узимала, а он ју је тражио. Тражио је свет , али нашао је само своју земљу, јер је свет тражио прерано. Дошао је дан. Није то био онај дан о коме је сањао, али он је и њиме био задовољан..."
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

proizvod na akciji
Валпургијска ноћ Алгоритам

Густав Мајринк

Алгоритам

771,00
501,15
РСД
proizvod na akciji
Јосиф Флавије - Синови Алгоритам

Лион Фојхтвангер

Алгоритам

991,00
644,15
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies