Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Јосиф Флавије - Обећана земља

web shop Јосиф Флавије - Обећана земља 1
web prodaja Јосиф Флавије - Обећана земља 1


Формат: 130x210 мм
Бр. стр.: 342
Повез: тврд повез
Писмо: ћирилицаakcijska prodaja
991.00 644.15 РСД

Шифра артикла:
18


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Лион Фојхтвангер

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Јосиф се бори за свог сина Паулуса. Али његова борба је узалудна. Под утицајем свога учитеља, Грка Финеаса, и мајке Дорион, Паулус се коначно одриче јеврејства и свога оца.Он је Римљанин а не Јеврејин...
... Овога Јосифа који је проучио мудрост списа, мудрост доктора, Јелина и Римљана, али се увек враћао на коначни закључак Кохелета, да је све лажно, али ипак никад није поступао по томе, онога Јосифа Бен Матијаса, свештеника Првог реда, светски познатог и славног историчара Флавијуса Јозефуса, Јеврејина и римског грађанина, националисте и космополите...
"Онога Јосифа чије су лице и бела брада били умрљани крвљу, прашином, блатом и пљувачком, али коме су сада припадали оголело, пожутело побрђе, као и светло небо. Планине, долине, далеко језеро, бистри видик са усамљеном грабљивицом постајали су само њега ради и само као оквир његовог бића. Цела је земља била испуњена сумраком његовог живота, и он је постао једно са овом земљом. Земља га је узимала, а он ју је тражио. Тражио је свет , али нашао је само своју земљу, јер је свет тражио прерано. Дошао је дан. Није то био онај дан о коме је сањао, али он је и њиме био задовољан..."
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

proizvod na akciji
Валпургијска ноћ Алгоритам

Густав Мајринк

Алгоритам

771,00
501,15
РСД
И дуже од века траје дан Алгоритам

Чингиз Ајтматов

Алгоритам

1.210,00
907,50
РСД
proizvod na akciji
Јосиф Флавије - Синови Алгоритам

Лион Фојхтвангер

Алгоритам

991,00
644,15
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies