Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Валпургијска ноћ

web shop Валпургијска ноћ 1
web prodaja Валпургијска ноћ 1


Формат: 130x210 мм
Бр. стр.: 203
Повез: тврд повез
Писмо: ћирилицаakcijska prodaja
771.00 501.15 РСД

Шифра артикла:
17


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Густав Мајринк

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Радња Валпургијске ноћи је смештена у Меyринков вољени Праг, Златни град прожет тајнама и магијом, и започиње сабласним догађајем који се једне вечери одиграо у палати Елзенвангер. Појава месечара Зрцадла, који прекида партију виста групе доконих племића, означава почетак кошмара који ће ускоро прогутати Праг и његову околину. Наиме, ускоро се испоставља да је Зрцадло само марионета којом управља нека мистериозна и злослутна сила.
Од гротеске, језе и оностраног саткана је мрежа у коју се, попут лептирова што ће нахранити паука, уплићу јунаци Валпургијске ноћи. Времешни царски лекар Тадеус „Пингвин" Флугбајл и његова бивша љубавница „чешка Лизл" суочавају се с грешкама прошлости, док их иза сваког угла вребају замке и смртоносне опсене.
Сиромашни виолиниста Отокар и племкиња Поликсена се у ковитлацу немира и властите спутаности боре за заједничку будућност. Ускоро постаје јасно да излаз из зачараног лавиринта није лако пронаћи...
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

proizvod na akciji
proizvod koji preporucujemo
И дуже од века траје дан Алгоритам

Чингиз Ајтматов

Алгоритам

1.210,00
847,00
РСД
proizvod na akciji
Јосиф Флавије - Синови Алгоритам

Лион Фојхтвангер

Алгоритам

991,00
644,15
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies