Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Познавање човека

web shop Познавање човека 1
web prodaja Познавање човека 1


ИСБН: 978-86-7662-183-5
Писмо: ћирилица
Повез: мек повез
Формат: А5891.00 668.00 РСД

Шифра артикла:
119


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Алфред Адлер

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

У Познавању човека Алфред Адлер истражује људску личност из свих углова – како се њен карактер развија, каква је природа психе, како видимо свет и како постајемо то што јесмо. Испитује карактерне особине различитих врста, истражује расположења и емоције, од зависти и похлепе до туге и радости. Кроз ову студију упознајемо се са главним темама Адлеровог дела, које су све дале значајан допринос савременој психологији, а многе од њих су, попут комплекса ниже и више вредности, ушле у свакодневни језик а да ни смо свесни одакле потичу.

Адлер је, заједно са Фројдом и Јунгом, један од осни вача модерне психологије. Ново, читљиво и атрактивно издање Познавањачовека доприноси да његове идеје постану доступне млађој генерацији читалаца, указује на важност савременог промишљања Адлерове психологије и читаоцима нуди непроцењиво поређење са делом Фројда и Јунга.


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Мишљења и веровања Алгоритам

Густав Ле Бон

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Завист Алгоритам

Хелмут Шек

Алгоритам

826,00
620,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies