Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Познавање човека

web shop Познавање човека 1
web prodaja Познавање човека 1


ИСБН: 978-86-7662-183-5
Писмо: ћирилица
Повез: мек повез
Формат: А5891.00 668.00 РСД

Шифра артикла:
119


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Алфред Адлер

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

У Познавању човека Алфред Адлер истражује људску личност из свих углова – како се њен карактер развија, каква је природа психе, како видимо свет и како постајемо то што јесмо. Испитује карактерне особине различитих врста, истражује расположења и емоције, од зависти и похлепе до туге и радости. Кроз ову студију упознајемо се са главним темама Адлеровог дела, које су све дале значајан допринос савременој психологији, а многе од њих су, попут комплекса ниже и више вредности, ушле у свакодневни језик а да ни смо свесни одакле потичу.

Адлер је, заједно са Фројдом и Јунгом, један од осни вача модерне психологије. Ново, читљиво и атрактивно издање Познавањачовека доприноси да његове идеје постану доступне млађој генерацији читалаца, указује на важност савременог промишљања Адлерове психологије и читаоцима нуди непроцењиво поређење са делом Фројда и Јунга.


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Познавање човека Алгоритам

Алфред Адлер

Алгоритам

891,00
668,00
РСД
Завист Алгоритам

Хелмут Шек

Алгоритам

826,00
620,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies