Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Емоционални развој

web shop Емоционални развој 1
web prodaja Емоционални развој 1


Број страна: 128
ИСБН: 978-86-7662-179-8
Писмо: ћирилица
Повез: мек повез
Формат: Б5770.00 577.50 РСД

Шифра артикла:
117


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Јован Мирић

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Овај рукопис на најбољи начин обогаћује литературу о психологији емоција и развоју емоционалног живота која стоји на располагању српском читаоцу. У њему ће читалац наћи мноштво оригинално обрађених тема које не постоје или не постоје у довољној мери у постојећој психолошкој литератури.
< Захваљујући посебној бризи да се предоче основни појмовно-методолошки проблеми са којима се суочавају истраживачи емоционалног развоја, ово најновије дело Јована Мирића, ван сваке сумње, оспособљава читаоце, а то су првом реду студенти психологије, да на критички начин читају литературу из ове области.
< Читање овог рукописа не захтева нека посебна предзнања, па лако може наћи читаоце и изван публике којој је првенствено намењен. У књизи се налазе и подаци истраживања (о разумевању мешаних емоција, рецимо) која су итекако релевантна и за научнике и практичаре у области клиничке психологије, развојне психопатологије и сродних дисциплина, па се књига и тиме препоручује ширем кругу читаоца.
< Морам истаћи да и ово дело Јована Мирића, као и његове претходне радове, одликује леп стил писања, што је реткост у домаћој психолошкој литератури.

Проф. др Љубомир Жиропађа


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Мишљења и веровања Алгоритам

Густав Ле Бон

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Завист Алгоритам

Хелмут Шек

Алгоритам

826,00
620,00
РСД
Познавање човека Алгоритам

Алфред Адлер

Алгоритам

891,00
668,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies