Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Емоционални развој

web shop Емоционални развој 1
web prodaja Емоционални развој 1


Број страна: 128
ИСБН: 978-86-7662-179-8
Писмо: ћирилица
Повез: мек повез
Формат: Б5770.00 577.50 РСД

Шифра артикла:
117


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Јован Мирић

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Овај рукопис на најбољи начин обогаћује литературу о психологији емоција и развоју емоционалног живота која стоји на располагању српском читаоцу. У њему ће читалац наћи мноштво оригинално обрађених тема које не постоје или не постоје у довољној мери у постојећој психолошкој литератури.
< Захваљујући посебној бризи да се предоче основни појмовно-методолошки проблеми са којима се суочавају истраживачи емоционалног развоја, ово најновије дело Јована Мирића, ван сваке сумње, оспособљава читаоце, а то су првом реду студенти психологије, да на критички начин читају литературу из ове области.
< Читање овог рукописа не захтева нека посебна предзнања, па лако може наћи читаоце и изван публике којој је првенствено намењен. У књизи се налазе и подаци истраживања (о разумевању мешаних емоција, рецимо) која су итекако релевантна и за научнике и практичаре у области клиничке психологије, развојне психопатологије и сродних дисциплина, па се књига и тиме препоручује ширем кругу читаоца.
< Морам истаћи да и ово дело Јована Мирића, као и његове претходне радове, одликује леп стил писања, што је реткост у домаћој психолошкој литератури.

Проф. др Љубомир Жиропађа


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Завист Алгоритам

Хелмут Шек

Алгоритам

826,00
620,00
РСД
Мишљења и веровања Алгоритам

Густав Ле Бон

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Познавање човека Алгоритам

Алфред Адлер

Алгоритам

891,00
668,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies