Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Призори моралне свести

web shop Призори моралне свести 1
web prodaja Призори моралне свести 1


Број страна: 256
ИСБН: 978-86-7662-138-5
Писмо: ћирилица
Формат: 210x135
Повез: тврд

 1210.00 907.50 РСД

Шифра артикла:
111


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Јован Мирић

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

„Облик казивања за који се аутор определио могао би неког површнијег читаоца навести да пребрзо закључи да је реч о неким додуше питким и занимљивим текстовима, али без већих и далекосежнијих интелектуалних захвата. Мирић се, наиме, одлучио да своја размишљања саопшти помоћу низа кратких и сведених целина, очито смишљено се лишавајући такозване научне апаратуре.
Међутим, управо ово и овакво „есејистичко“ штиво богатије је умним и луцидним разматрањима и духовито и промишљено изведеним закључцима но многа учена и опсежна књига крцата фуснотама. Рефлексије ауторове на тему етичких мерила, ауторитарности, или пак његове анализе ксеноцентрично оријентисаних личности с нашег поднебља по правилу су изузетно оштроумне и темељите. Нарочиту драж Мирићевог казивања чини његова, међу интелектуалцима склоним теоријским размишљањима, ретка способност да остане на чврстом тлу стварности, не подлежући при том искушењима голог емпиризма. Оштроуман аналитичар и несумњиво даровит приповедач, Мирић уме, рецимо, да у гесту случајне путнице аутобуса открије читаво једно психолошко и морално богатство значења и да у том склопу и из тог угла на нов и критички начин осветли неке психолошке и етичке концепције.“
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Познавање човека Алгоритам

Алфред Адлер

Алгоритам

891,00
668,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies