Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Призори моралне свести

web shop Призори моралне свести 1
web prodaja Призори моралне свести 1


Број страна: 256
ИСБН: 978-86-7662-138-5
Писмо: ћирилица
Формат: 210x135
Повез: тврд

 1210.00 907.50 РСД

Шифра артикла:
111


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Јован Мирић

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

„Облик казивања за који се аутор определио могао би неког површнијег читаоца навести да пребрзо закључи да је реч о неким додуше питким и занимљивим текстовима, али без већих и далекосежнијих интелектуалних захвата. Мирић се, наиме, одлучио да своја размишљања саопшти помоћу низа кратких и сведених целина, очито смишљено се лишавајући такозване научне апаратуре.
Међутим, управо ово и овакво „есејистичко“ штиво богатије је умним и луцидним разматрањима и духовито и промишљено изведеним закључцима но многа учена и опсежна књига крцата фуснотама. Рефлексије ауторове на тему етичких мерила, ауторитарности, или пак његове анализе ксеноцентрично оријентисаних личности с нашег поднебља по правилу су изузетно оштроумне и темељите. Нарочиту драж Мирићевог казивања чини његова, међу интелектуалцима склоним теоријским размишљањима, ретка способност да остане на чврстом тлу стварности, не подлежући при том искушењима голог емпиризма. Оштроуман аналитичар и несумњиво даровит приповедач, Мирић уме, рецимо, да у гесту случајне путнице аутобуса открије читаво једно психолошко и морално богатство значења и да у том склопу и из тог угла на нов и критички начин осветли неке психолошке и етичке концепције.“
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Мишљења и веровања Алгоритам

Густав Ле Бон

Алгоритам

682,00
511,50
РСД
Познавање човека Алгоритам

Алфред Адлер

Алгоритам

891,00
668,00
РСД
Завист Алгоритам

Хелмут Шек

Алгоритам

826,00
620,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies