Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Приче из старог Египта

web shop Приче из старог Египта 1
web prodaja Приче из старог Египта 1


Бр. стр.: 200
ИСБН: 978-86-7662-168-2
Писмо: ћирилица
Формат: 210x130
Повез: тврд

 akcijska prodaja
preporučujemo ovaj proizvod
891.00 668.25 РСД

Шифра артикла:
110


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

И. С. Кацнелсон

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Књига ПРИЧЕ ИЗ СТАРОГ ЕГИПТА преведена је са руског језика, на који су староегипатска дела превели највећи руски египтолози ХХ века, И. С. Кацнелсон и Ф. Л Менделсон, а објављена је још 1956. године. У књигу су ушле приче и приповетке из времена Средњег и Новог царства, написане на средњеегипатском и новоегипатском језику: "Бродоломник", "Синухетова прича", "Фараон Хуфу и чаробњаци", "Правда и Кривда", "Краљ Рампсинит и неухватљиви крадљивац" и друге, тако да текстови укључени у ову збирку обухватају период од хиљаду година – од ХХ до Х века пре нове ере. У овој збирци је, истовремено, дат и први књижевни а не само технички превод староегипатских дела, тако да је књига препоручљива и за стручњаке и за обичног читаоца белетристике.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Књига општег незнања Алгоритам

Џон Лојд и Џон Мичинсон

Алгоритам

793,00
595,00
РСД
proizvod koji preporucujemo
Плодови земље Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

990,00
742,50
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies