Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Још белешки маторог покварењака

web shop Још белешки маторог покварењака 1
web prodaja Још белешки маторог покварењака 1


Број страна: 200
ИСБН: 978-86-7662-171-2
Писмо: латиница
Формат: 200x130
Повез: мек

 748.00 561.00 РСД

Шифра артикла:
109


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Чарлс Буковски

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Након година напорног рада у анонимности, Чарлс Буковски је изненада постао познат 1967. захваљујући својој аутобиографској новинској колумни Белешке старог покварењака као и истоименој књизи из 1969. године. Наставио је да пише колумну, у овом или оном облику, током средине 1980-их. Још белешки маторог покварењака садржи многе бисере расуте током двадесет година писања колумне. Прикупљени из кратковеких андерграунд публикација, те приче и есеји нису били познати деценијама, што ову збирку чини вредним додатком опусу Буковског. Пуна његових уобичајених опсесија – секса, пића, коцкања – збирка Још белешки маторог покварењака садржи пишчеве неконвенционалне погледе на политику и књижевност, његове мучне и насилне односе са женама и необичан однос према поезији. Истичући његову многостраност, књига обухвата од слабо прикривених аутобиографских приповетки, до потпуно измишљених прича о дисфункционалним предграђима, осрамоћеним политичарима, посрнулим спортским звездама, достижући врхунац са дугом, урнебесном авантуром француских филмаџија написаном на основу пишчевих искустава током снимања филма Барфлy (1987).

Од његових лоших дана у пошти, преко његове списатељске славе, Још белешки маторог покварењака испраћа цео живописни пут каријере Чарлса Буковског.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

У одсуству јунака Алгоритам

Чарлс Буковски

Алгоритам

815,00
611,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies