Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Још белешки маторог покварењака

web shop Још белешки маторог покварењака 1
web prodaja Још белешки маторог покварењака 1


Број страна: 200
ИСБН: 978-86-7662-171-2
Писмо: латиница
Формат: 200x130
Повез: мек

 



akcijska prodaja
preporučujemo ovaj proizvod
748.00 561.00 РСД

Шифра артикла:
109


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Чарлс Буковски





-
+




Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

Након година напорног рада у анонимности, Чарлс Буковски је изненада постао познат 1967. захваљујући својој аутобиографској новинској колумни Белешке старог покварењака као и истоименој књизи из 1969. године. Наставио је да пише колумну, у овом или оном облику, током средине 1980-их. Још белешки маторог покварењака садржи многе бисере расуте током двадесет година писања колумне. Прикупљени из кратковеких андерграунд публикација, те приче и есеји нису били познати деценијама, што ову збирку чини вредним додатком опусу Буковског. Пуна његових уобичајених опсесија – секса, пића, коцкања – збирка Још белешки маторог покварењака садржи пишчеве неконвенционалне погледе на политику и књижевност, његове мучне и насилне односе са женама и необичан однос према поезији. Истичући његову многостраност, књига обухвата од слабо прикривених аутобиографских приповетки, до потпуно измишљених прича о дисфункционалним предграђима, осрамоћеним политичарима, посрнулим спортским звездама, достижући врхунац са дугом, урнебесном авантуром француских филмаџија написаном на основу пишчевих искустава током снимања филма Барфлy (1987).

Од његових лоших дана у пошти, преко његове списатељске славе, Још белешки маторог покварењака испраћа цео живописни пут каријере Чарлса Буковског.
МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Анђели пакла Алгоритам

Хантер С. Томпсон

Алгоритам

771,00
578,00
РСД
У одсуству јунака Алгоритам

Чарлс Буковски

Алгоритам

815,00
611,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies