Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Сенка планине

web shop Сенка планине 1
web prodaja Сенка планине 1


Повез: тврд
Број страна: 748
Писмо:
ћирилица
Формат: 24X15
ISBN: 978-86-7662-156-91980.00 1485.00 РСД

Шифра артикла:
107


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Грегори Дејвид Робертс

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.

Опис

 

„Први поглед на море са Обалске улице испунио ми је срце, ако већ не и ум. Скренуо сам мисли са црвене сенке. Престао сам да размишљам о пирамиди џелата и Санџајевој кратковидости. Престао сам да размишљам о својој улози у свем том лудилу. И наставио сам да возим, уз своје пријатеље, ка крају свега.”

Шантарам је упознао милионе читалаца са незаборавним ликовима преко Лина, аустралијског бегунца, који израђује фалсификоване пасоше за огранак бомбајске мафије. У Сенци планине, дуго очекиваном наставку, Лин мора да пронађе свој пут у Бомбају којим управља друга генерација мафијашких босова, која наступа са другачијим правилима игре.

Прошло је две године од догађаја описаних у Шантараму, и Лин је, у међувремену, изгубио двоје људи које је заволео: очинску фигуру, Кадербаја, и своју сродну душу, Карлу, која се удала за згодног индијског медијског тајкуна. Лин се са кријумчарског пута враћа у град који се, како изгледа, исувише променио. Многи од његових старих пријатеља су одавно отишли, нове мафијашке вође уплеле су се у растуће насиље и опасне интриге, а чувени свети човек доводи у питање све што је Лин мислио да је спознао о љубави и животу. Али Лин не може да напусти Острвски град: Карла и фатално обећање то му неће дозволити.

Наставак Шантарама, али подједнако и самосталан роман, Сенка планине прати Лина кроз нове авантуре у сеновитим световима и културама. То је роман о потрази за идентитетом, љубављу, значењем, сврхом, домом, чак и тајном живота... Лин је нашао срећу и љубав, али добија позив од пријатеља у опасности, па све ставља на коцку и полази да му помогне. У ономе што следи осам мушкараца ће одиграти значајне улоге: један ће му постати пријатељ, један непријатељ, један ће покушати да га убије...

 


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Плодови земље Алгоритам

Кнут Хамсун

Алгоритам

990,00
742,50
РСД
Жерминал Алгоритам

Емил Зола

Алгоритам

825,00
619,00
РСД
Мало од А до З Алгоритам

Хакан Гундај

Алгоритам

715,00
536,25
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies