Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Стваралачка еволуција

web shop Стваралачка еволуција 1
web prodaja Стваралачка еволуција 1


Повез: тврд
Писмо: ћирилица1210.00 907.50 РСД

Шифра артикла:
102


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Анри Бергсон

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.

Опис

 

Најпознатије и најутицајније дело истакнутог француског философа Анрија Бергсона . Стваралачка еволуција представља најпотпунији израз идеје философа о проблемима егзистенције, предлажући теорију еволуције потпуно другачију од оне коју су имали ранији мислиоци и научници.
Бергсонов живот је, као и његова философија, једна стваралачка еволуција, једно потпуно развијање сопствене мисли. Сем мислилачког и стваралачког, другог живота он готово и нема. Прва неоспорна чињеница јесте та да он стоји на челу малог броја елитних духова који управљају духовном културом савременог човечанства, дајући јој подстрек, облик, садржину и правац.

 


МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Или Или Алгоритам

Серен Кјеркегор

Алгоритам

1.980,00
1.485,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies