Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png

Мађар

web shop Мађар 1
web prodaja Мађар 1


ISBN: 978-86-766-125-5
Формат: A5, 21x14.5
Бр. стр.: 240
Повез: Мек
Писмо: Латиница594.00 445.50 РСД

Шифра артикла:
1


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Солмаз Камуран

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

У периоду нашег искушеништва који ми се сада чини тако далеко, монах Иштван би нам у тешким тренуцима говорио:„Не можете одредити тачан правац кретања брода судбине, али постоји макар једно кормило које можете ухватити док се живот осипа на таласима мора.” Ова реченица која је својевремено разгоревала огањ храбрости у нашим посусталим срцима сада не може ни да ме утеши. Мислим да је правац којим плови брод судбине зацртан много пре него што смо ми осванули на лицу земље, а да је кормило у нашим рукама залудна играчка у поређењу са точком судбине; па опет, да сам имало посумњао да је наша причу вредна причања, рекао бих:„Шта је још на овом свету остало да се каже, на крају, сви људи и све ствари личе једни на друге, баш као што личимо нас двојица”, и не бих ни узео оловку у руке.

Крај 1600. године. Снажним вихором ратова отргнут са родне земље, младић из Клужа доспева у „град кроз који протиче море.” Упркос околностима које се мењају из дана у дан, бројним патњама и немаштини, у младићу не престаје да расте замисао да отвори штампарију... У свом шестом роману, Солмаз Камуран води читаоце на путовање кроз време које представља својеврсну игру маште и стварности. Током овог путовању описаног живописним језиком и са упечатљивим заплетом скокнућете у осамнаести век и обићи градове Средње Европе, бићете потресени ужасима ратова, разнежиће вас подсећање на слово „џим” из класичне љубавне поезије. Понекад ћете се пети Галатом и стрмим брежуљцима „града кроз који протиче море” и док чамцем будете крстарили Златним рогом удисаћете атмосферу некадашњег Цариграда. Потом се враћате у садашњост, уздишете у парковима Будимпеште оживљавајући животне приче заборављене на прашњавим рафовима московске старинарнице, одлазите у Цариград где вас дочекују љубав и узбуђење...
Мађар је у основи прича о упечатљивом унутрашњем путовању Ибрахима Мутеферике.МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Сара и Аврам Алгоритам

Орсон Скот Кард

Алгоритам

716,00
537,00
РСД
Крв и руже Алгоритам

Хелен Кастор

Алгоритам

826,00
620,00
РСД
Значење издаје Алгоритам

Ребека Вест

Алгоритам

1.100,00
660,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies