Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja -sa-pasnjaka-do-naucenjaka.png
  • kupovina prodaja nenadmasni-genije-zivot-nikole-tesle.png
  • kupovina prodaja santram.png
  • kupovina prodaja pohvala-ludosti.png
  • kupovina prodaja tako-je-govorio-zaratustra.png

Мађар

web shop Мађар 1
web prodaja Мађар 1


ISBN: 978-86-766-125-5
Формат: A5, 21x14.5
Бр. стр.: 240
Повез: Мек
Писмо: Латиница594.00 445.50 РСД

Шифра артикла:
1


Аутор:

Алгоритам


Писац/Аутор:

Солмаз Камуран

-
+
Како да извршим куповину?
Да би додали артикл у корпу, најпре упишите жељену количину, а затим кликните на дугме "Додајте у корпу" и одабрани артикал ће аутоматски бити додат у Вашу корпу.

У сваком тренутку кликом на иконицу корпе која се налази у горњем делу екрана можете да видите колико артикала имате у корпи, цену за сваки артикл појединачно, као и укупан износ на Вашем рачуну.

Када сте завршили са одабиром свих артикала које желите да купите, кликните на корпу у горњем делу екрана и отвориће Вам се додатни прозор на коме се налази дугме "Завршите куповину". кликом на дугме "Завршите куповину", бићете преусмерени на део сајта где је потребно да унесете своје податке и потврдите куповину.
Опис

У периоду нашег искушеништва који ми се сада чини тако далеко, монах Иштван би нам у тешким тренуцима говорио:„Не можете одредити тачан правац кретања брода судбине, али постоји макар једно кормило које можете ухватити док се живот осипа на таласима мора.” Ова реченица која је својевремено разгоревала огањ храбрости у нашим посусталим срцима сада не може ни да ме утеши. Мислим да је правац којим плови брод судбине зацртан много пре него што смо ми осванули на лицу земље, а да је кормило у нашим рукама залудна играчка у поређењу са точком судбине; па опет, да сам имало посумњао да је наша причу вредна причања, рекао бих:„Шта је још на овом свету остало да се каже, на крају, сви људи и све ствари личе једни на друге, баш као што личимо нас двојица”, и не бих ни узео оловку у руке.

Крај 1600. године. Снажним вихором ратова отргнут са родне земље, младић из Клужа доспева у „град кроз који протиче море.” Упркос околностима које се мењају из дана у дан, бројним патњама и немаштини, у младићу не престаје да расте замисао да отвори штампарију... У свом шестом роману, Солмаз Камуран води читаоце на путовање кроз време које представља својеврсну игру маште и стварности. Током овог путовању описаног живописним језиком и са упечатљивим заплетом скокнућете у осамнаести век и обићи градове Средње Европе, бићете потресени ужасима ратова, разнежиће вас подсећање на слово „џим” из класичне љубавне поезије. Понекад ћете се пети Галатом и стрмим брежуљцима „града кроз који протиче море” и док чамцем будете крстарили Златним рогом удисаћете атмосферу некадашњег Цариграда. Потом се враћате у садашњост, уздишете у парковима Будимпеште оживљавајући животне приче заборављене на прашњавим рафовима московске старинарнице, одлазите у Цариград где вас дочекују љубав и узбуђење...
Мађар је у основи прича о упечатљивом унутрашњем путовању Ибрахима Мутеферике.МОЖДА ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАНИМЉИВО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈОШ НЕКЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ

Кира Естер Алгоритам

Солмаз Камуран

Алгоритам

716,00
537,00
РСД
Сара и Аврам Алгоритам

Орсон Скот Кард

Алгоритам

716,00
537,00
РСД
Значење издаје Алгоритам

Ребека Вест

Алгоритам

1.100,00
660,00
РСД
Конкубина Алгоритам

Гул Ирепоглу

Алгоритам

496,00
372,00
РСД


prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies