Javascript is disabled!!!! Redirecting....
  • kupovina prodaja sanjaju_li_androidi.png
  • kupovina prodaja zavist.png
  • kupovina prodaja paklena_pomoradnza.png
НАЈЋЕШЋА ПИТАЊА И ОДГОВОРИ Како да извршим куповину на вашој Интернет продавници?
Шта је корпа?
Како да уклоним прозвод из корпе?
Шта је регистрација?
Шта да радим ако заборавим лозинку?
Како да променим лозинку?
Како да променим податке у корисничком налогу?

Како да извршим куповину на вашој Интернет продавници?


Куповину производа вршите тако што кликнете на дугме "ДОДАЈТЕ У КОРПУ" које се налази на страници на којој се приказују детаљне информације о производу. Приликом наручивања производа морате одабрати жељену количину као и једну од понуђених опција која детаљније описују жељени производ (боја, величина...).

Уколико желите да наставите са куповином, једноставно пронађите жељени производ и поновите поручивање жељеног производа. Уколико желите да довршите куповину у правцу обавештења о поруџбини кликните на дугме ПОГЛЕДАЈ КОРПУ.

Када сте завршили са одабиром производа, кликните на дугме "ЗАВРШИТЕ КУПОВИНУ". Отвориће Вам се страница са детаљним прегледом производа које сте додали у корпу. Овде имате могућност поновног прегледа производа у Вашој корпи као и опцију брисања, тј. уклањања производа из корпе.

Притиском на дугме "Заврши са куповином" прелазите у наредни корак у коме можете извршити пријаву или регистровати нови кориснички налог. Опција "ДИРЕКТНА КУПОВИНА" је начин куповине без претходне регистрације корисничког налога, али у том случају не постоји могућност праћења свих Ваших претходних куповина и осталих статистичких података.
Небитно коју сте опцију наручивања одабрали (регистрација или директна куповина), на последњој страници имате могућност одабира опције да наручене производе пошаљемо на другу адресу, то ћете урадити тако што кликнете на "Додатна адреса за доставу", а затим унесете жељену адресу.

У задњем кораку потребно је прочитати и прихватити наше услове куповине, а затим кликните на дугме "ЗАВРШИ КУПОВИНУ & ИЗВРШИ НАРУЏБИНУ". Ваша поруџбина је тиме потврђена, а на Вашу е-маил адресу ће Вам стићи порука којом се потврђује Ваша наруџбина и са списком свих производа које сте наручили.

Напомена: У случају да сте погрешили у одабиру производа или желите одустати од куповине, потребно је да нас обавестите пре него што наручене производе пошаљемо на Вашу жељену адресу.

Врх стране

Šta je korpa?


Када се одлучите за одређени производ, притиском на дугме "ДОДАЈТЕ У КОРПУ", ви дајете знак програму да запамти тај производ док ви настављате даље са разгледањем. Део у коме су приказани и сачувани сви Ваши одабрани произвди назива се корпа.
Садржај корпе је увек видљив у горњем десном углу на свакој страници, тако што кликнете на слику корпе поред који натпис КОРПА.
Производе који су у корпи нисте у обавези да купите, можете да их избаците из корпе у било ком тренутку.

Врх стране

Како да уклоним производ из корпе?


Уколико желите да из корпе уклоните неки од одабраних производа, кликните на X поред назива производа којег желите да уклоните из корпе.

Врх стране

Шта је регистрација?


Да бисте што успешније користили нашу Интернет продавницу морате да имате кориснички налог. Он се састоји од Ваших личних података попут имена, презимена, адресе и других детаља преко којих можемо да будемо у контакту са Вама, као и на коју адресу да Вам пошаљемо наручене производе. da budemo u kontaktu sa Vama, kao i na koju adresu da Vam pošaljemo naručene proizvode.

Детаљније о сигурности Ваших података и заштити приватности погледајте на страни услови коришћења.

Врх стране

Шта да радим ако заборавим лозинку?


Уколико сте заборавили лозинку кликните на линк "Заборавили сте лозинку?". Унесите Вашу е-маил адресу коју сте унели приликом регистровања корисничког налога и притисните дугме "Пошаљи лозинку". Убрзо ћете добити поруку са приступним подацима које можете употребити да се пријавите на наш систем.

Врх стране

Како да променим лозинку?


Вашу лозинку можете променити тако што се пријавите на систем, а затим кликнете на линк "Промена корисничке лозинке (шифре)".

Врх стране

Како да променим податке у корисничком налогу?


Податке из Вашег корисничког налога можете променити тако што се пријавите на систем, а затим кликнете на линк "Промена корисничких података". Молимо Вас да се постарате да Ваши кориснички подаци увек буду тачни.

Врх стране
prodaja knjiga popust
besplatna postarina

© 2015 Algoritam    Powered by: ATEC Technologies Shopping cart      WEB DESIGN & PROGRAMMING: ATEC Technologies