Како да извршим куповину на вашој Интернет продавници?

Куповину производа вршите тако што кликнете на дугме "ДОДАЈТЕ У КОРПУ" које се налази на страници на којој се приказују детаљне информације о производу. Приликом наручивања производа морате одабрати жељену количину. Уколико желите да довршите куповину у правцу обавештења о поруџбини кликните на дугме ПОГЛЕДАЈ КОРПУ. Када сте завршили са одабиром производа, кликните на дугме "ПРЕГЛЕД КОРПЕ". Отвориће Вам се страница са детаљним прегледом производа које сте додали у корпу. Овде имате могућност поновног прегледа производа у Вашој корпи као и опцију брисања, тј. уклањања производа из корпе. Када сте завршили са одабиром производа које желите да наручите, кликните на дугме "Наставите са плаћањем". Након попуњавања попуњавања потребних поља, куповину можете завршити тако што ћете кликнути на дугме "Наручите". Ваша поруџбина је тиме потврђена, а на Вашу е-маил адресу ће Вам стићи порука којом се потврђује Ваша наруџбина и са списком свих производа које сте наручили. Напомена: У случају да сте погрешили у одабиру производа или желите одустати од куповине, потребно је да нас обавестите пре него што наручене производе пошаљемо на Вашу жељену адресу.

Шта је корпа?

Када се одлучите за одређени производ, притиском на дугме "ДОДАЈТЕ У КОРПУ", ви дајете знак програму да запамти тај производ док ви настављате даље са разгледањем. Део у коме су приказани и сачувани сви Ваши одабрани произвди назива се корпа. Садржај корпе је увек видљив у горњем десном углу на свакој страници, тако што кликнете на слику корпе. Производе који су у корпи нисте у обавези да купите, можете да их избаците из корпе у било ком тренутку.

Како да уклоним производ из корпе?

Уколико желите да из корпе уклоните неки од одабраних производа, кликните на X поред назива производа којег желите да уклоните из корпе.

Израда веб сајта: ATEC Technologies
Scroll